fbpx
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 11:51

BEST OF 2018 ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ

 

Anthem STR Integrated (#09)

O Anthem δεν είναι ένας ακόμη ολοκληρωμένος με DAC της κατηγορίας του αλλά επιχειρεί να ανατρέψει τα δεδομένα, με bass management για δύο υπογούφερ και πλήρες σύστημα room correction με μικρόφωνο (ARC), που ελέγχεται τόσο από τον υπολογιστή όσο και το smartphone. Παρέχει 200W/8Ω, ένα πλήρες hi-rez DAC με USB και AES/EBU και phono stage για ΜΜ και MC. Το βασικό του χάρισμα, όμως, είναι η ποιότητα του ήχου του, με εξαιρετική καθαρότητα, αέρα ανάμεσα στα όργανα, μια πολύ μεγάλη σκηνή και εντυπωσιακές ικανότητες οδήγησης.

 

Pioneer A-40AE (#10)

Η Pioneer ξεπέρασε εαυτόν με τον Α-40ΑΕ (76W@4Ω), τον νέο ολοκληρωμένο... βασιλιά της hi-fi κατηγορίας που διαθέτει και DAC με κλασικές εισόδους. Μια εντελώς νέα σχεδίαση, που ακολουθεί την κατασκευή Direct Energy Construction, παρουσιάζοντας ελαχιστοποιημένες διαδρομές σήματος και τροφοδοσίας του σταδίου εξόδου, σε συνδυασμό με νέους, custom πυκνωτές σε συνεργασία με την ELNΑ.  Καθαρότητα, σκηνική ακρίβεια, ουδετερότητα και εξαιρετική αμεσότητα και διαφάνεια, περιμένουν τους τυχερούς που θα τον επιλέξουν για το πρώτο τους καλό σύστημα.

 

Arcam SA20 (#13)

Η Arcam «μετακόμισε» στον όμιλο Harman κι έτσι γεννήθηκε η νέα σειρά HDA, με πιο ισχυρό εκπρόσωπο τον ολοκληρωμένο SA20 των 90W σε τάξη G (συνδυασμός Α και Β), που συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Α29. Νέα εμφάνιση, χαμηλό προφίλ και σπουδαία νέα για τον εξοπλισμό του, χάρη στην ενσωμάτωση ενός εξαιρετικού DAC βασισμένου στο Sabre 9038Q2M (με επτά φίλτρα και κλασικές εισόδους) κι ενός ποιοτικού phono stage για κεφαλές ΜΜ. Ελέγχεται μέσω app (LAN), αναβαθμίζεται μέσω USB-A αλλά δεν δέχεται αρχεία από αυτές. Ο ήχος του μοναδικός, συνδυάζει ιδανικά διαφάνεια, ακρίβεια και μουσικότητα.

 

Lab12 Suara (#14)

Ο suara κάνει την τομή με την παράλληλη single-ended λειτουργία του εντυπωσιακού ζεύγους των ΚΤ-150 της Tung Sol, επιτρέποντας εξωτικές επιδόσεις σε καθαρή τάξη Α με σοβαρή ισχύ 50W, χωρίς να μας ταλαιπωρεί με την εύρεση ειδικού ηχείου και χωρίς να κοστίζει μια περιουσία. Με τον νέο της τελικό ενισχυτή, η Lab12 κάνει το μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του απόλυτου ήχου σε τελική ενίσχυση λυχνίας, πιάνοντας απόδοση που συναντούμε στα διπλάσια, τουλάχιστον, χρήματα. Και όπως όλα τα Lab12, διαθέτει μια κορυφαία κατασκευή, με στιβαρά τροφοδοτικά και μοντέρνα τεχνολογία ελέγχου των λυχνιών.

 

Atoll ΙΝ300 (#12)

Από την Γαλλία μάς έρχεται ο ολοκληρωμένος της Atoll, που είναι ικανός να «κουνήσει» πολύ απαιτητικά ηχεία, προσφέροντας λεπτομέρεια και χάρη όσο ελάχιστοι αυτής της ισχύος στα χρήματά του. Το ρεύμα διαχειρίζονται δύο τοροειδείς μετασχηματιστές και 12 πυκνωτές  των 6.800μF ο καθένας. Έχει ισχύ 150Wrms, αναλογικές και ψηφιακές εισόδους, στα 384kHz/32bit-DSD128 και λειτουργεί και ως USB DAC. Την πρόσοψη κοσμούν μια οθόνη για τις πληροφορίες, δύο μεγάλα ρυθμιστικά εκατέρωθεν και μια έξοδος ακουστικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « North Star Blue Diamond Integrated Amplifier Review Leema Acoustics Quasar Review »

AMPS ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...