Πριν μερικά χρόνια μια άγνωστη εταιρία ονόματι Phorus έφτιαξε ένα σύστημα διαμοιρασμού της μουσικής μέσω ασύρματου δικτύου.

Την εισαγωγή στον ονειρόκοσμο της Jeff Rowland κάνει αυτό το πολύ ξεχωριστό ενισχυτικό ζευγάρι, δίχως ουσιαστικές εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής και τον ήχο.

ΜΙΑ ΠΡΟΣΙΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΗΧΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ. ΕΙΔΙΚΑ, ΑΝ ΤΟ «ΠΑΚΕΤΟ» ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΑΜΠΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΤΟ CD PLAYER!

ΦΟΡΗΤΟ iPOD DOCK ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. 

ΤΑ ULTRA HIGH-END ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ LAMM ΕΙΝΑΙ AYTO ΠΟΥ ΛΕΜΕ  "BEST OF THE BEST" 

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ PIONEER ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. 

Η ARCAM ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ ΣΕΤ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗ. ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΗΧΟΠΑΓΙΔΑ.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟΣ ΜΕ ΤΟ TREND ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ AΓΓΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ HIGH-TECH ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ «CD PLAYER», ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ.

ΤΟ PANASONIC SC-PMX5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ. 

Σελίδα 1 από 2

SYSTEMS & SET

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

 

 

MEMBERS OF...