fbpx
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:00

Pioneer SC-LX904 Nαυαρχίδα ενισχυτής AV

Έφτασε η ώρα για την Pioneer να παρουσιάσει την AV ναυαρχίδας της για το 2019-2020. Πρόκειται για τον 11.2 καναλιών ενισχυτή LX904 που είναι μεγάλος σε όψη και σε δύναμη.

Η τελευταία πηγάζει από τα 6ης γενιάς ενισχυτικά κυκλώματα Direct Energy HD Amplifier (είναι Τάξης Δ), ενώ ενσωματώνει δύο τσιπ DAC τα ES9026PRO, τεχνολογία ισοστάθμισης του ήχου –το MCACC Pro Auto Room Tuning- με δυνατότητα ρύθμισης σ’ όλη την περιοχή της φάσης, αποκωδικοποίηση IMAX Enhanced, Dolby Atmos και DTS:X, ενώ δίνει την παρουσία του και το σύστημα PQLS για λιγότερο jitter μεταξύ των συσκευών αρκεί και οι άλλες να είναι Pioneer. 

Η ισχύ του ενισχυτή SC-LX904 είναι 215W στο ένα κανάλι, ως DAC παίζει μέχρι DSD 11.2 Mz δικάναλο ή DSD 2,8MHz πολυκάναλο, PCM μέχρι 192/24, ενώ στο video περνάει Dolby Vision και υποστηρίζει στο ήχο eARC.


Δικτυακά η συσκευή είναι εξοπλισμένη με όλα τα καλά όπως AirPlay 2, Sonos, Alexa, Roon, Chromcast και FlareConnect για multiroom. Eπίσης υπάρχει DTS Play-Fi και φυσικά υποστηρίζει εφαρμογές on-line περιεχομένου όπως Tidal, Deezer και άλλες.


Υπάρχουν 7 είσοδοι HDMI, 3 έξοδοι, δύο USB, ραδιόφωνο, phono stage MM και το βάρος του φθάνει στα 18,5 κιλά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...