fbpx
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 12:22

Advance Acoustic WTX-Microstreamer

Μικροσκοπικό multi-room & network hi-fi streamer από την Advance Acoustic

Μετατρέψτε οποιοδήποτε ηχοσύστημα σε δικτυακό και μπείτε στον κόσμο του multi-room με το νέο πανέξυπνο και μικροσκοπικό WTX-Microstreamer της Advance Acoustic. Συνδέεται στο WiFi και «κουμπώνει» σε οποιαδήποτε αναλογική είσοδο παραμένοντας «κρυμμένο» λόγω των μικροσκοπικών του διαστάσεων. Παρά τις μικροσκοπικές του διαστάσεις, κρύβει στο εσωτερικό του ένα εξαιρετικό DAC Wolfson WM8740, επιπέδου 24bit/192KHz, ιδανικό για όσους θέλουν να ακούνε ήχο υψηλής ανάλυσης, τον οποίο μπορούμε να κάνουμε streaming από δίσκο NAS ή το PC μας ή από το internet.

H εφαρμογή Advance Playstream για συσκευές Android & iOS προσφέρει εκτός από όλα τα παραπάνω, μουσικές υπηρεσίες μέσω internet όπως τα Tidal, Qobuz και Spotify, ενώ δεν λείπει το TuneIn για όσους αγαπούν το internet radio. Η μουσική από το WTX-Microstream δεν περιορίζεται μόνο σε ένα σύστημα ή ένα χώρο γιατί είναι και multi-room. Μπορούμε να συνδέσουμε έως 10 WTX-Microstream στο ίδιο δίκτυο, και να ομαδοποιήσουμε οποιαδήποτε από τα 10 μεταξύ τους για να καλύψουμε ηχητικά έως και 10 διαφορετικούς χώρους/δωμάτια, σύροντας και ενώνοντας απλά τα εικονίδια στην οθόνη του smartphone ή tablet που αντιστοιχούν στα WTX-Microstreamer που διαθέτουμε.

Η τιμή του WTX-Microstreamer είναι 149 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το κατάστημα της Ultimate Audio στην Ηλιούπολη (Πύρρωνος 5, Ηλιούπολη, www.ultimateaudio.gr, ehop.ultimateaudio.gr)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Métronome goes to Maestros Το Google ακούει πλέον και Ελληνικά »

ΠΗΓΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...