fbpx
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 11:50

Bowers & Wilkins Formation Audio Αποκάλυψη

Χρόνια είχε να παρουσιάσει η Β&W κάτι εντελώς καινούριο και αυτή τη φορά το κάνει με το δικτυακό σύστημα Formation Audio. Αυτό είναι ικανό για Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Roon και Bluetooth AptX HD ασύρματες συνδέσεις, όπως και για το χτήσιμο ενός συστήματος Multiroom.


H σειρά, που δεν είναι και οικονομική, αποτελείται από πέντε συσκευές κυρίως ενεργά ασύρματα ηχεία για hi-fi και home cinema. Aς τα δούμε…

 

Formation Duo


Ενεργό ηχείο B&W με δυνατότητα streaming 96/24. Είναι εμπνευσμένο από την σειρά 700 της εταιρίας αφού χρησιμοποιεί τουίτερ θόλου στην κορυφή του. Το γούφερ είναι τύπου Continiuum από τη σειρά 800, δηλαδή η στήριξη του κώνου γίνεται στο κέντρο του μεγαφώνου. Η ισχύς είναι 2 x 125W και τα μεγάφωνα είναι 1 ίντσα το τουίτερ και 6,5 ίντσες το γούφερ. Η τιμή του είναι 3.999 δολάρια το ζεύγος.


Formation Wedge


Ένα ασύρματο ηχείο με όμορφο design που έχει ίδιες ασύρματες δυνατότητες με τα άλλα ηχεία της σειράς Formation. Εδώ όλα είναι σ’ ένα κουτί. Η τιμή του είναι 899,99 δολάρια Έχει ενισχυτές 2 x 40W (tweeter), 2 x 40W (midrange των 3,5 ιντσών), 1 x 80W (subwoofer των 6 ιντσών) και το βάρος του είναι 6,5 κιλά.

Formation Bar


Είναι τριών καναλιών και όλα τα δικτυακά συστήματα της σειράς. Έχει 9 μεγάφωνα και αποκλειστικό κεντρικό κανάλι. Η ισχύ είναι 6x40W, έχει ασύρματο subwoofer και τα μεγάφωνα είναι 3 x 25mm (1 in) διπλού θόλου τουίτερ και 6 x 65 mm (2½ in) με πλεκτό κώνο από υαλονήματα. Η τιμή του είναι 1.199,99 δολάρια.


Formation Bass


Το υπογούφερ της σειράς Formation έχει διπλά μεγάφωνα των 6,5 ιντσών αντίθετα τοποθετημένα που οδηγούνται από ενισχυτή τάξης Δ ισχύος 250W. Φέρει δυναμική ισοστάθμιση, ζυγίζει 12 κιλά και πιάνει συχνότητες από 20Hz έως 250Hz. Η τιμή του είναι 999,99 δολάρια.

Formation Audio


Μια συσκευή ικανή να μετατρέψει το παραδοσιακό σας σύστημα σε Formation. Δηλαδή το Formation Audio της B&W έχει την ικανότητα να δέχεται αναλογικές πηγές. Εκτός από τα δικτυακά προσφέρει οπτική ψηφιακή, δύο αναλογικές γραμμής RCA και μια ψηφιακή ομοαξονική. Λειτουργεί ως Hub. H τιμή του είναι 700 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...