fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 02 Μαϊος 2016 13:15

Big Ben TD-120 BC Light & Lenco TT-33 Classic Phono

Απ’ ό,τι φαίνεται το βινύλιο ζει και βασιλεύει και στην καρδιά μας πάντα μένει.

Η εντυπωσιακή επιστροφή του και η άνοδος των πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, επανέφερε τύπους πικάπ που κυριαρχούσαν στο παρελθόν σε σύγχρονη επανέκδοση και με την ευκαιρία, νέες ιδέες. Εξ’ άλλου το βινύλιο είναι και το μέσο που χαϊδεύει το μάτι εκτός από το αυτί. 

Big Ben

Το λευκό σαν χιόνι πικάπ της Big Ben, έχει δικά του ηχεία και ενισχυτή για να μπορέσετε να το ακούσετε χωρίς να το συνδέσετε σε άλλο ηχοσύστημα. Εάν όμως θέλετε μπορείτε μέσω του ενσωματωμένου καλωδίου που καταλήγει σε RCA να το κάνετε και αυτό. Μπορεί ακόμα να συνδεθεί με USB στον υπολογιστή και να ριπάρετε τα βινύλια σας. Όμως όλα αυτά που υπάρχουν και σε άλλα πικάπ δεν είναι τίποτε μπροστά στα led περιμετρικά του πλατό τα οποία ελέγχονται μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Εκτός από το λευκό χρώμα ανάβουν σε κόκκινο, πράσινο και μπλε αλλά και σε ενδιάμεσες διαβαθμίσεις των χρωμάτων αυτών. Μπορούμε να επιλέξουμε την ένταση του φωτισμού για κάθε χρώμα, αλλά και την ταχύτητα με την οποία θα αναβοσβήνουν. Το πικάπ έχει τη δυνατότητα να δουλέψει και ως φωτορυθμικό, αφού όλα τα προηγούμενα ελέγχονται ως προς τον τρόπο που θα αναβοσβήνουν μέσω εφέ όπως flash, strobo, fade και smooth. Αναπαράγοντας δίσκους 33, 45 και 78 στροφών, δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο αξεσουάρ ήχου που μπορεί άνετα να μπει δίπλα στη φάτνη, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Βαλιτσάκι πικάπ Lenco

Ένα βαλιτσάκι από δερματίνη που ανοίγει και αποκαλύπτεται ένα πλήρες πικάπ, που έχει και αυτό τα δικά του ηχεία με ενισχυτή στο εμπρός μέρος. Εδώ η περίπτωση είναι ελαφρώς διαφορετική, αφού το Lenco είναι φορητό με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει έξοδο για να συνδεθεί σε στερεοφωνικό αλλά και απ’ ευθείας σε subwoofer αφού από τα μικρά ενσωματωμένα ηχεία δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις.

Αντί για θύρα USB υπάρχει η πιο λειτουργική για την περίπτωση και το είδος (φορητό) είσοδος mini jack όπου μπορούμε να συνδέσουμε ένα mp3 player ή το κινητό μας τηλέφωνο και να έχουμε μουσική από τα ηχεία του πικάπ! Όπως και στο Big Ben μπορούν να αναπαραχθούν δίσκοι 33, 45 και 78 στροφών, δηλαδή εάν βρείτε ξεχασμένο στο πατρικό ένα δίσκο από εκείνους που άκουγε ο παππούς σας, τώρα ξέρετε ποιο πικάπ θα πάρετε μαζί σας για να τον ακούσετε. Σε σχέση με το Big Ben υπάρχει μοχλός που ανασηκώνει το βραχίονα, επιλογή ο δίσκος να ξεκινά και να σταματά με το βραχίονα στην αρχή και στο τέλος της πλευράς ή να γυρνάει συνεχώς.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΛΑΚΟΥΤΣΗΣ

 

big-ben.jpg
BIG BEN TD-120 BC LIGHT
EIΔΟΣ: Πικάπ άμεση οδήγηση
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: 33 ⅓, 45, 78 σ.α.λ.
ΕΞΟΔΟΙ: 1xRCA, 1xUSB-B
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 385x130x350 χλστ.
ΒΑΡΟΣ: 2,68 κιλά

LENCO TT-33 CLASSIC PHONO
EIΔΟΣ: Πικάπ με οδήγηση ιμάντα
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: 33 ⅓, 45, 78 σ.α.λ.
ΕΙΣΟΔΟΙ: 1x3,5 χλστ.
ΕΞΟΔΟΙ: 1xRCA, 1xUSB-B
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 392x145x355 χλστ.
ΒΑΡΟΣ: 5,18 κιλά

Aντιπρόσωπος: DIVITEC www.divitec.gr
ΕΠΑΦΗ: 210.2855.080


Τιμή: 99€ (Lenco), 139€ (Big Ben)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer PLX-1000 [Review] Lenco L-3808 »

ΠΗΓΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...