fbpx
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 15:13

BEST OF 2018 STREAMERS

STREAMER

 

Yamaha MusicCast Vinyl  (#14)

Η Yamaha συνδυάζει τις δυο πιο hot πηγές της εποχής μας –βινύλιο και streaming- με το πολύ κομψό Vinyl 500, που θα βάλει πολύ κόσμο στο βινύλιο χάρη στα μοναδικά του εργονομικά χαρακτηριστικά. Συνδυάζει ένα άριστο πικάπ για τη χαμηλή κατηγορία, με πολύ ενδιαφέροντα βραχίονα, που αποδίδει μεγάλο, καθαρό, λεπτομερή και ανοιχτό ήχο μαζί με το ενσωματωμένο phono stage. Το Musiccast μας δικτυώνει με τον κόσμο των αρχείων και, όταν αυτά συνδυαστούν μέσω της εφαρμογής, στέλνουμε ασύρματα τον ήχο του βινυλίου σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, στα πλαίσια της γνωστής multiroom πλατφόρμας της Yamaha.

 

Pro-Ject Stream Box S2 Ultra (#12)

Ένα πανίσχυρο streamer, αντιστρόφως ανάλογο του μικρού του μεγέθους, που ενώνει τον κόσμο των on line υπηρεσιών ροής, του διαδικτυακού ραδιοφώνου και των τοπικών μας αρχείων με το ηχοσύστημα. Παρέχει τρεις τρόπους χειρισμού, από την εφαρμογή για smart συσκευές, το browser υπολογιστή μέχρι και οθόνη TV μέσω της εξόδου HDMI (σε συνδυασμό με USB πληκτρολόγιο, δουλεύοντας σαν υπολογιστής) και δέχεται σήμα από την ethernet, το Bluetooth και δύο USB-A, ενώ κάνει bypass την USB του υπολογιστή μέσω micro USB, καθαρίζοντας το σήμα για τον DAC μας. Το μικρό Pro-Ject δίνει μεγάλο ήχο, με ζωντάνια, λεπτομέρεια και άριστες δυναμικές.

 

Naim NDX-2 (#11)

Το μεσαίο μοντέλο της νέας γενιάς streamer της Naim στηρίζεται στο τελευταίας γενιάς λογισμικό της εταιρίας και σε επεξεργαστή Sharc 40bit, συνδυάζοντας λειτουργίες DAC με κλασικές εισόδους και δύο USB-A. Ως streamer περιλαμβάνει τα πάντα, από wi-fi και Bluetooth AptX-HD μέχρι Chromecast και Airplay και φυσικά το custom multiroom σύστημα της εταιρίας, το Mu-so. Έχει εξαιρετική κατασκευή όπως όλα τα Naim και ξεχωρίζει ηχητικά για τον πιουρίστικο, πεντακάθαρο και απόλυτα καθορισμένο ήχο του, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την εμπειρία του streaming.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « FiiO X1 2nd gen Review Pro-Ject Stream Box S2 Ultra Review »

ΠΗΓΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...