fbpx
Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 13:40

Lenco L-3808

Εμπνευσμένο από το SL-1200 της Technics το νέο μοντέλο της Lenco μπορεί να δείχνει έτοιμο για deck κάποιου DJ, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και στο σπίτι.

Έχει την ίδια αρχιτεκτονική με τα άλλα πικάπ της αγοράς, παρέχοντας όμως ως επιπλέον αυτοματισμούς και έλεγχο pitch για όσους θέλουν να παίξουμε με τα βινύλια.

Ο βραχίονας είναι μορφής «S», το σασί πλαστικό αλλά όχι βαρύ, ενώ έρχεται με το δικό του διάφανο κάλυμμα σκόνης.

Το πικάπ έχει φωτισμό για τον έλεγχο των στροφών με στροβοσκόπιο, ενώ υπάρχουν ραβδώσεις στο χείλος του πλατό. Το τελευταίο είναι από αλουμίνιο και έχει βάρος 760 γρ. που με το ματ από τσόχα φθάνει στα 804 γρ. Ως DJ εργαλείο που είναι έχει άμεση οδήγηση με επίπεδο κινητήρα που μοιάζει με αυτόν του Audio Technica.

To καλώδιο τροφοδοσίας είναι ενσωματωμένο, εσωτερικά δείχνει πολύ καλά φροντισμένο και φέρει phono stage και USB θύρα για συνεργασία με την εφαρμογή Audacity για εγγραφές σε υπολογιστή. Δεν παρέχει βίδα γείωσης σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε εξωτερικό phono stage. Η ανάρτηση γίνεται από τέσσερα ελαστικά πόδια και γενικά δείχνει πολύ αξιόπιστο.

Έρχεται με λευκή κεφαλή της Audio Technica τύπου MM, που ανήκει στην οικονομική κατηγορία. Ο ήχος του έχει έκταση και δύναμη, ενώ με το δικό του phono stage παρατηρούμε μια λέπτυνση και ένα πέπλο.

Βέβαια όλα βελτιώνονται με μια καλύτερη κεφαλή από τη Audio Technica. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να «σκρατσάρουν» αλλά και να ακούν και μουσικούλα.

lenco-2.jpg


ΥΠΕΡ
Pυθμιστικά ταχύτητας και αυτοματισμοί
Εξοπλισμός
Τιμή


ΚΑΤΑ
Με μια καλύτερη κεφαλή αναβαθμίζεται

ΣΧΟΛΙΟ
Ισορροπία ανάμεσα σε επιδόσεις και τιμή. Το Lenco κοστίζει πολύ λιγότερο για όσα προσφέρει. Απευθύνεται σε DJ και ακροατές, αλλά και σε όσους δεν απόκτησαν ποτέ ένα Technics.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
EIΔΟΣ: Πικάπ
ΟΔΗΓΗΣΗ: Άμεσης οδήγησης
ΠΛΑΤΟ: Χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο
ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ: Αλουμινίου με κεφαλή ΜΜ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠxYxB): 450x139x 350 χλστ.
BΑΡΟΣ: 5,36 κιλά


Αντιπρόσωπος: Divitec, τηλ.: 210.285.5080 www.divitec.gr


Τιμή: 229 εύρω

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Big Ben TD-120 BC Light & Lenco TT-33 Classic Phono Elac Miracord 70 Review »

ΠΗΓΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...