fbpx
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 20:04

Pro-Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital: EISA DIGITAL SOURCE 2019-2020

Παρότι γνωστή για τα πικάπ της, η Project χτίζει μια αξιοζήλευτη φήμη και στα ψηφιακά- και αυτό το σετ οδηγού CD και προενισχυτή/DAC είναι το καλύτερό της μέχρι σήμερα.

Μια πραγματικά καινοτομική σχεδίαση, το CD Box RS2 T διαθέτει έναν προσαρμοσμένο οδηγό CD-Pro 8, που στηρίζεται σε σασί από κράμα αλουμινίου και ανθρακονήματα και σε κύκλωμα ελέγχου με τεχνολογία αιχμής.

Οι ψηφιακές συνδέσεις με το εξαιρετικά ευέλικτο Pre Box RS2 Digital DAC περιλαμβάνουν μέχρι και HDMI με ανεξάρτητο σήμα χρονισμού. Αυτό επίσης διαθέτει Bluetooth, USB-B, οπτικές και ομοαξονικές εισόδους καθώς και επιλογή της αναλογικής εξόδου ανάμεσα στις λυχνίες και τα τρανζίστορ.

Με υποστήριξη για το MQA και όχι λιγότερα από επτά ψηφιακά φίλτρα, αυτό το σετ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από υπέροχες «γεύσεις» στα CD και τα hi-res αρχεία μας – αυτή είναι μια πραγματική audiophile απόδοση και μια σπουδαία ευελιξία, από τόσο κόμπακτ συσκευές!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Chord Electronics Qutest: EISA DAC 2019-2020 Focal Elegia: EISA HEADPHONE 2019-2020 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...