fbpx
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 12:36

Νέο Revox πικάπ

H Revox ανακοίνωσε πικάπ, μια τέχνη που την κατέχει εδώ και δεκαετίες. Το νέο πικάπ της Revox ονομάζεται Studiomaster 700 και έρχεται με ενσωματωμένο phono stage τύπου MC.

O έλεγχος των στροφών είναι ηλεκτρονικός μέσω PLL υψηλής ακρίβειας χρησιμοποιώντας οπτικό αισθητήρα. Η προ-τοποθετημένη κεφαλή του Studiomaster 700 είναι η γνωστή Ortofon Quintet Bronze, μια MC κεφαλή.

Το πικάπ κατασκευάζεται στην Γερμανία

Λειτουργία μέσω αισθητήρων αφής με οπίσθιο φωτισμό. Το ακροδέκτη είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλα στη Γερμανία. Η προ-συναρμολογημένη συλλογή MC Ortofon Quintet Bronze ολοκληρώνει το προϊόν υψηλής ποιότητας.

 

Το Studiomaster 700 έχει δύο ταχύτητες (33 και 45), κινητήρα DC 15V, πλατό από POM και υποπλατό από αλουμίνιο. Έρχεται με κάλυμμα για την σκόνη, βραχίονα από ανθρακονήματα,

Κατασκευάστηκε στη Γερμανία και μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημα Multiroom της Revox. Η τιμή του είναι κοντά στα 3.500 ευρώ.


Μετά από αυτά μας ανοίγει ακόμη περισσότερο η όρεξη για την έκθεση hxos eikona show 2020 που θα γίνει 25-26 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos. Περισσότερα εδώ: www.highend.show

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...