fbpx
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 16:40

Sony Xperia L1 στιλάτο smartphone

H Sony παρουσίασε σήμερα το Xperia L1, ένα κομψό smartphone με μεγάλη HD οθόνη 5,5’’ σε μία προσιτή τιμή.

Το Xperia L1 διαθέτει μία διακριτικά πολυτελή εμφάνιση με μεγάλη HD 5,5’’ οθόνη με στρογγυλεμένο λείο σασί. Θα είναι διαθέσιμο στο κλασικό μαύρο και άσπρο χρώμα, με μία επιπλέον ροζ παραλλαγή σε επιλεγμένες αγορές.

Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Quad-core, 4G LTE, επεκτασιμότητα μνήμης 256GB με κάρτα microSD, και εφαρμογή “Smart Cleaner” που δουλεύει στο παρασκήνιο αφαιρώντας αυτόματα μη χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και προσωρινά δεδομένα του τηλεφώνου, για καλύτερες επιδόσεις. Με περιβάλλον που μαθαίνει και προσαρμόζεται στον χρήστη, για να κάνει πιο απλές και διασκεδαστικές τις καθημερινές εργασίες.

Το Xperia L1 έχει ακόμη "Xperia Actions" της Sony, η οποία προσαρμόζει αντίστοιχα τις ρυθμίσεις και τη λειτουργικότητα της συσκευής στο περιβάλλον μας – την λειτουργία “Good-night” που αυτόματα θέτει τη συσκευή στο “Do not disturb”, χαμηλώνει την φωτεινότητα της οθόνης και διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει καμία διακοπή κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Το Xperia L1 θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή , Ασία, Βόρεια και Λατινική Αμερική στα τέλη Απριλίου 2017.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...