fbpx
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 14:59

BEST OF 2018 ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ideon Audio 3R Master Time (#14)

Το 3R Master Time δεν είναι ένα ακόμα USB DAC. Σκοπό έχει να βελτιώσει το «βρώμικο» σήμα του υπολογιστή για να φτάσει καθαρό στο DAC του συστήματός μας. Έτσι το DAC θα κάνει καλύτερα την ψηφιαναλογική μετατροπή και εμείς δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε ούτε υπολογιστή ούτε DAC. Αυτός ο «διαμεσολαβητής» έχει τριπλή δουλειά, Re Drive, Re Clock και Re Generate (3R λοιπόν). Το υψηλό κόστος του Ideon 3R Master Time δικαιολογείται απόλυτα (και) στην πράξη αφού, ως απόδοση, «προστίθεται» στην τιμή του DAC μας, τουλάχιστον αν το τελευταίο είναι υψηλού επιπέδου και πλαισιώνεται από πολύ αποκαλυπτικό σύστημα.

 

Bassocontinuo Lyra 2.0 (#12)

Η ιταλική Bassocontinuo είναι η ανερχόμενη δύναμη στα high end ρακ και με την εισαγωγική σειρά Classic, μεταφέρει την τεχνογνωσία της σε μια αρκετά προσιτή κατηγορία τιμών. Το Lyra 2.0 ακολουθεί τις βασικές αρχές όλων των modular σειρών της εταιρίας, με σύνθετο σχήμα στα ράφια (εδώ, από MDF) και μεταλλικούς  ορθοστάτες διαμέτρου 35 χλστ. με προσεκτική απόσβεση, που παράγονται σε δύο μήκη και, συνδυαζόμενοι, δίνουν αποστάσεις ραφιών από 9 έως 29 εκ. Το ρακ αυτό επιτρέπει ανάλαφρο, πυκνό και πολύχρωμο ήχο με σπουδαία σκηνική ακρίβεια, αποθηκεύοντας ελάχιστη ενέργεια, ενώ απομονώνει αποτελεσματικά τις συσκευές μας.

 

iFi Audio SPDIF iPurifier (#12)

Επειδή στα ηλεκτρονικά τίποτε δεν είναι ατόφιο και αμόλυντο, τα αξεσουάρ αυτά της iFi Audio θα πνίξουν κάθε «παρεμβολή» και «παράσιτο» ώστε να μην φθάσει ποτέ στ’ αυτιά μας. Έχει ως αποστολή την «καθαρή» μεταφορά του ψηφιακού σήματος SPDIF μέσω οπτικής ή ομοαξονικής σύνδεσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lab12 Gordian [Review] VIABLUE NF-B Subwoofer RCA Review »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...