fbpx
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 00:15

Sony Walkman 40th Anniversary ... Ψηφιακό

Η Sony (ξανά) φέρνει στην αγορά το πρώτο Walkman της με την ευκαιρία της 40ης επετείου από το αρχικό… με την κασέτα, το TPS-L2 που κυκλοφόρησε το 1979. Το νέο επετειακό Walkman έχει κωδικό NW-A100TPS και κοστίζει κοντά στα 440 ευρώ.

Πολλοί φίλοι του Walkman περιμένανε η Sony να τιμήσει την επέτειο αυτό και συσκευή κασέτας, γιατί αυτό που προγραμματίζει να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο είναι audiophile επιπέδου ψηφιακό audio player με οθόνη και λειτουργικό σύστημα Android 9.0.

Η επέτειος γιορτάζεται με ένα theme που παρουσιάζεται στην οθόνη της συσκευής το οποίο δείχνει μια κασέτα που περιστρέφονται τα καρούλια της.

Στην ετικέτα της «εικονικής» κασέτας αναγράφονται οι τίτλοι του track που ακούμε. Ακόμη η συσκευασία για την επέτειο των 40 ετών του Walkman TPS-L2, το κουτί δηλαδή, είναι σχεδιασμένη με βάση τη συσκευασία του αυθεντικού TPS-L2.

Επίσης το Walkman NW-A100 φέρει το λογότυπο της 40ής επετείου στο πίσω μέρος. Περιλαμβάνει επίσης ειδική μαλακή θήκη στην συσκευασία, για την συσκευή, σχεδιασμένη να μοιάζει με το πρώτο Walkman TPS-L2 . Στο κουτί θα περιλαμβάνονται ακόμη δύο αυτοκόλλητα με το σήμα της 40ής επετείου του Walkman.

Η συσκευή NW-A100TPS κατά τα άλλα είναι ένα εξαιρετικό φορητό music player με έμφαση στον ήχο.

Αν και μοιάζει με smartphone, αυτό έχει μεταλλικό σασί, μεγάλα πλήκτρα στο πλάι, είναι Wi-Fi, Bluetooth μέχρι LDAC και δέχεται (έχει οn-board 64GB) κάρτα μνήμης microSD.

Φορτίζει μέσω USB C, έχει μπαταρία με διάρκεια έως και 28 ώρες και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...