fbpx
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 17:35

Οικοσύστημα Samsung Galaxy

Ο συνδεδεμένος κόσμος της Samsung. Το Galaxy οικοσύστημα με τις άπειρες δυνατότητες μπορεί να δημιουργηθεί συσκευή-συσκευή. Ξεκινώντας από ένα smartphone ή ένα ζευγάρι ακουστικά της Samsung, οι επιλογές πολλαπλασιάζονται, οι συσκευές «μιλάνε» μεταξύ τους ανταλλάσσοντας εικόνες, μουσικές, αρχεία και εφαρμογές. Έτσι η επαφή μας με τον κόσμο γίνεται πιο ισχυρή, πιο κοινωνική, πιο δημιουργική, πιο εύκολη και άνετη.

Samsung Galaxy Buds
Φυσικό είναι η Samsung να δίνει ισχυρό παρόν στην αγορά των buds, των εντελώς ασύρματων Bluetooth ακουστικών.

Τα ονομάζει Galaxy Buds και είναι ρυθμισμένα ιδανικά για τα Galaxy smartphones της εταιρίας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από άλλες συσκευές, ωστόσο προτείνουμε, για τη βέλτιστη χρήση και εμπειρία να συνδυάζονται με smartphones της σειράς Galaxy προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο Οικοσύστημα της Samsung.

Tα Galaxy Buds είναι τεχνολογικά προηγμένα ακουστικά με αισθητήρες, διπλό μικρόφωνο, με Bixby, με επιφάνεια αφής και έρχονται σε μια πολύ μικρή, μοντέρνα θήκη. Ο ήχος των Galaxy Buds είναι ανοιχτός, αναλυτικός με έμφαση στις μεσαίες. Πιάνουν υψηλές στάθμες και είναι πλούσια και ζωηρά στην ηχητική περιγραφή, έχοντας την ικανότητα να ανέβουν πολύ υψηλά σε ανάλυση. Χαμηλά είναι εκτεταμένα, καθαρά και ισορροπημένα.

Σε ακροάσεις με το Galaxy Note10 έδειξαν ποια είναι, ειδικά στον τομέα της καθυστέρησης και του συγχρονισμού. Έτσι αν έχετε κινητό Galaxy τα ακουστικά αυτά είναι κατάλληλα για εσάς.

Έχουν διάρκεια μπαταρίας 6 ώρες για τα ακουστικά συν 7 ώρες η θήκη, χρησιμοποιούν οδηγούς διαμέτρου 7 χλστ. και φορτίζουν μέσω USB C ενώ υποστηρίζουν και ασύρματη φόρτιση. Ηχητικά έχουν το «κούρδισμα» της AKG.



Samsung Galaxy Note10
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η Samsung τα δέκατα γενέθλια της σειράς Note. Το Galaxy Note10 είναι το πιο ολοκληρωμένο smartphone που βγήκε ποτέ από τα εργοστάσια του κατασκευαστή. Μια υψηλής ακρίβειας συσκευή που δεν έχει αφήσει τίποτε στην μοίρα του, ακόμη και το πενάκι (S Pen) –που χαρακτηρίζει το Note- έχει υποστεί και αυτό σημαντικές βελτιώσεις. Πρόκειται για ένα προχωρημένο ποιοτικά smartphone, τόσο σε φωτογραφικές δυνατότητες όσο και σε οθόνη. Αλλά και σε ήχο θα πούμε εμείς.

H 6,3 ιντσών Dynamic AMOLED Infinity-O οθόνη του με ανάλυση 2280×1080 pixels είναι ότι πρέπει για την παρακολούθηση ταινιών υποστηρίζοντας και HDR10+ για 4K UHD περιεχόμενο. Η οθόνη παρουσιάζει χρωματική ακρίβεια, χαμηλές ανακλάσεις και φωτεινότητα πάνω από 1200 nits, κάτι που την κατατάσσει στην κορυφή. Είναι δηλαδή σαν να έχετε μια εξαιρετική QLED τηλεόραση στα χέρια σας.

Έτσι λοιπόν έχουμε μια κορυφαία οθόνη, κατασκευής Samsung, με ψηλή φωτεινότητα, ανάλυση και 60Ηz ρυθμό ανανέωσης καρέ… για τους φίλους των παιχνιδιών. Στον ήχο μας ενθουσίασε ότι υπάρχει ένα ζευγάρι in-ear ακουστικών της AKG με τερματισμό USB C στο κουτί. Πρόκειται για καλά ακουστικά με καθαρό ήχο, μπασάκι και αποδεκτές μεσαίες, κάθε άλλο παρά φθηνά.

Επίσης υπάρχουν τρία μικρόφωνα, ενώ στο βίντεο έχουμε audio zoom για να εστιάζουν ηχητικά στο σημείο που θέλουμε όταν γυρίζουμε βίντεο. Οι φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής αρχίζουν από την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Υπάρχει ένας υπερ-ευρυγώνιος (16-megapixels), ένας ευρυγώνιος (12-megapixels) και ένας τηλεφακός με οπτικό ζουμ 2x ανάλυσης 12-megapixels.

H εστίαση είναι πολύ καθαρή και γρήγορη, ενώ το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα υπέροχο. Η εμπρόσθια κάμερα, που κυριολεκτικά την αγκαλιάζει η οθόνη, είναι εξαιρετική με 10-megapixels αισθητήρα και dual pixel αυτόματη εστίαση. Εδώ πραγματικά έχουμε κορυφαίες λήψεις. Επίσης, κορυφαίο είναι και το βίντεο της συσκευής. Όλα αυτά υποστηρίζονται από μια ισχυρή μπαταρία 3500mAh και 4300 mAh στο Note10+ που μπορεί να «γεμίσει» με φορτιστή 25W ή έως και 45W αντίστοιχα.

Εννοείται ότι υπάρχει και ασύρματη φόρτιση χαμηλότερης όμως ισχύος. Το S Pen της συσκευής είναι πολύ αναβαθμισμένο και εξελιγμένο σε σχέση με το προηγούμενο του Note9. Εκτός από γραφή, έξυπνη επιλογή με απλό άγγιγμα και σχεδιασμό στην οθόνη, λειτουργεί ως «τηλεχειριστήριο» της συσκευής. Μάλιστα όταν γράφουμε ακούγεται ο γνωστός ήχος του μαρκαδόρου. Είναι Bluetooth και φορτίζει ασύρματα.

To Note10 είναι από τα λίγα smartphones με Wi-Fi 6. Το Wi-Fi 6  λειτουργεί σε 2,4 και 5GHz και είναι ότι το πιο σταθερό για stream ήχου και εικόνας. Kάτω από το «καπό» κρύβεται ισχυρός 8-πύρηνος επεξεργαστής με 8GB RAM και 256 GB χώρο αποθήκευσης.

Χρησιμοποιήσαμε την συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα και κυριολεκτικά μας γοήτευσε ο τρόπος που λειτουργεί. Ήταν σκέτο εργαλείο στα χέρια μας. Κρατούσαμε γραπτές σημειώσεις με το S pen του που στην συνέχεια μπορούσαμε να τις μετατρέψουμε σε αρχείο word και να το μοιραστούμε μέσω e-mail, φωτογραφίζαμε στο σκοτάδι, ενώ πολλά βίντεο που ανεβάσαμε τελευταία στο κανάλι μας στο YouTube ήταν με το Note10.

Πραγματικά, η ποιότητα της εικόνας του ως βιντεοκάμερα είναι ίσως η καλύτερη από κάθε άλλο κινητό. Η οθόνη του ευκρινέστατη, οξεία με δυναμικές αντιθέσεις και ελεγχόμενη φωτεινότητα, ειδικά με περιεχόμενο HDR10+.

Η ταχύτητά του στην εκτέλεση εφαρμογών, στην πλοήγηση και γενικά η εμπειρία που αφήνει στον χρήστη είναι υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για ένα premium κινητό και αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως, τεχνολογικά είναι πανίσχυρο, με πολλές ακόμη δυνατότητες αφού η συσκευή συχνά ενημερώνεται και αναβαθμίζεται με νέο λογισμικό.

Samsung Galaxy Watch Active2
Για εσάς που θέλετε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε όλες τις δράσεις της καθημερινότητας σας τότε το Galaxy Watch Active2 δεν θα το βγάλετε ποτέ από το χέρι σας. Μοντέρνο και όμορφο στην εμφάνιση θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ.

Έχει μεγάλη φωτεινή έγχρωμη οθόνη αφής τεχνολογίας AMOLED με προστασία Gorilla Glass, είναι ανθεκτικό έως και 5ΑΤΜ και καταγράφει τον καρδιακό παλμό. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με διάμετρο 44 χιλ. και 40 χιλ.  Έχει απάντηση για όλα: πόσα βήματα κάνατε, πόση απόσταση τρέξατε, πόσες θερμίδες κάψατε… καταγράφει πολλά σετ δεδομένων.

Όλα παρουσιάζονται στην εφαρμογής Samsung Health που μπορεί να τρέχει σε Galaxy κινητό ή στο Galaxy Τab S6. Επιπρόσθετα, παρέχει πρόσβαση σε προγράμματα καθοδηγούμενου διαλογισμού, καθώς ενσωματώνει την κορυφαία εφαρμογή ύπνου, Calm.

Οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι ανάλυσης ύπνου βοηθούν τους χρήστες να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες ύπνου (και στα τέσσερα στάδια ύπνου), συμβάλλοντας στη νυχτερινή αποκατάσταση και την προετοιμασία για την επόμενη μέρα. Το Galaxy Watch Active2 με LTE συνδεσιμότητα επιτρέπει την πραγματοποίηση και αποδοχή κλήσεων, κατευθείαν από το ρολόι χωρίς την ανάγκη του Galaxy smartphone, ενώ η πρόσβαση, η διάδραση και ο έλεγχος του περιεχομένου στα social media γίνεται απλώς με ένα άγγιγμα.

Οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν σε ένα tweet, να παρακολουθήσουν ένα σύντομο βίντεο ή τρέιλερ ταινίας, κατευθείαν από τον καρπό τους. Επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες Samsung που διατίθενται στο oικοσύστημα Galaxy όπως οι Samsung Health, SmartThings, και άλλες – ενσωματώνονται άψογα στο ρολόι και στις συσκευές του χρήστη, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήσει, για παράδειγμα, το Bixby για να περιηγηθεί στο ρολόι, να ξεκινήσει μια προπόνηση ή να ελέγξει τον καιρό.

Και φυσικά, όλες οι λειτουργίες του ρολογιού προστατεύονται από την τεχνολογία Knox της Samsung. Στην γυμναστική, στο κολύμπι σε πισίνα, στο ποδήλατο, στην άσκηση, είναι πάντα εκεί για να σας παρουσιάσει αποτέλεσμα ακριβείας. Το Galaxy Watch Active2 δεν είναι ένα ακόμη έξυπνο ρόλοι, αλλά ένας απαραίτητος προσωπικός βοηθός για να μην χάνετε ποτέ τις επαφές σας και τις ενημερώσεις σας, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις επιδόσεις σας.

Samsung Galaxy Tab S6
Ένας έξυπνος κινηματογράφος στα χέρια σας. Το Galaxy Tab S6 της Samsung είναι ξεχωρίσει σε ό,τι αφορά την ποιότητα της εικόνας και σχεδίασης. Έχει πάχος μόλις 5,7 χλστ. και βάρος 420 γραμμάρια. Η καθηλωτικής ποιότητας οθόνη του των 10,5 ιντσών τεχνολογίας sAMOLED είναι ικανή να παρουσιάσει εικόνες υψηλής ευκρίνειας UHD 4K από YouTube όσο και από άλλες on-line υπηρεσίες.

H εικόνα παρουσιάζει μεγάλη γωνία θέασης, ώστε να την μοιραζόμαστε με περισσότερους, διευρυμένη χρωματική γκάμα και υψηλή φωτεινότητα. Ηχητικά είναι εξοπλισμένη με τέσσερα ηχεία, περιποιημένα και φροντισμένα από την AKG, γεγονός που υπόσχεται surround ήχο επιδόσεων.

Εννοείται ότι φέρει και σύστημα Dolby Atmos τόσο για ταινίες όσο και για μουσική. Όμως ένα tablet σαν και αυτό δεν σταματά στην αναπαραγωγή ήχου και εικόνας. Ως έξυπνη συσκευή που είναι μπορεί να δημιουργήσει και περιεχόμενο από τις δύο (13-megapixels και 5-megapixels) στο πίσω μέρος και τη μια εμπρόσθια (8-megapixels) κάμερα του, αλλά και από τα δύο μικρόφωνα που διαθέτει.

Επιπλέον όταν υπάρχει ανάγκη για «εργασία» το Galaxy Tab S6 έρχεται με πενάκι S Pen για χειρόγραφες σημειώσεις ή για sketching κατευθείαν στην οθόνη του, αλλά και για τον έλεγχο των εφαρμογών. Αν αυτό δεν είναι αρκετό τότε μπορείτε να προσαρμόσετε στην συσκευή πληκτρολόγιο και μέσω του συστήματος DeX να μετατρέψετε το Galaxy Tab S6 σε laptop, ακόμη και ειδική θήκη προστασίας υπάρχει.

Η μπαταρία του κρατάει (7.040mAh), υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και χαμηλής κατανάλωσης Bluetooth για steaming σε ακουστικά όπως τα Galaxy Buds. Είναι ένα κορυφαίο tablet που θα γίνει σίγουρα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με μεγάλη οθόνη, υψηλή αυτονομία και εξαιρετικές επιδόσεις.

Sponsored by Samsung

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung Galaxy M20 Περιοδικό hxos+ προσφορά Mένουμε σπίτι »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...