fbpx
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 13:25

OnePlus 7T Pro και OnePlus 7T Pro McLaren Edition

H OnePlus παρουσιάσε το OnePlus 7T Pro και το OnePlus 7T Pro McLaren Edition, ολοκληρώνοντας τη σειρά 7T. Το OnePlus 7T Pro συνδυάζει οθόνη με ροή 90Hz και τριπλή κάμερα.

Το OnePlus 7T Pro έχει οθόνη OLED των 6,67 ιντσών χωρίς περιθώρια, με εξαιρετικά ομαλή απεικόνιση 90Hz, ανάλυση QHD + (3120×1440 pixels) και με 516 pixel ανά ίντσα. Υπάρχει υποστήριξη HDR10+.


Ένα στρώμα από ελαφρώς καμπυλωμένο γυαλί εκτείνεται από άκρη σε άκρη της πρόσοψης. Η τριπλή κάμερα υποστηρίζεται από το λογισμικό Signature UltraShot που έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει αποτελεσματικά ηλιοβασιλέματα, βουνά και εντυπωσιακά πορτρέτα με οπίσθιο φωτισμό, ενώ έχει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όλα υποστηρίζονται από σύστημα υβριδικής σταθεροποίησης, που συνδυάζει τις τεχνολογίες OIS και EIS. H τριπλή πίσω κάμερα σχηματίζεται από την κύρια των 48MP, την υπερ-ευρυγώνια των 16MP και τον τηλεφακό των 8MP.

Υπάρχει επίσης και selfie κάμερα, είναι είναι pop-up, στα 16MP. Πίσω από όλα αυτά υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 855 Plus της Qualcomm, με 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης, που καταφέρνει 15% γρηγορότερα γραφικά και υψηλότερες ταχύτητες επεξεργασίας. Η συσκευή έχει και γρήγορη φόρτιση, πιάνει 68% φόρτιση σε 30 λεπτά. Η μπαταρία της είναι 4085 mAh.


OnePlus 7T Pro McLaren Edition


Το παραπάνω κινητό, βγαίνει και σε ειδική… αγωνιστική έκδοση, την OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Αυτή είναι ντυμένη με Alcantara, ένα συνθετικό υλικό -σαν σουέντ- που προσφέρει βελούδινη και λεπτή αίσθηση στο χέρι.

Παράλληλα αποπνέει ανθεκτικότητα και απαράμιλλο κράτημα. Το OnePlus 7T Pro McLaren Edition έρχεται με προσαρμοσμένο λογισμικό της McLaren και κινούμενα σχέδια, θέματα και wallpapers.

Η οθόνη όταν κλειδώνει παρουσιάζει ένα μινιμαλιστικό ρολόι εμπνευσμένο από το διαχρονικό ταμπλό της McLaren. Για τις ειδοποιήσεις, οι καμπύλες άκρες της οθόνης λάμπουν απαλά σε μία πορτοκαλί λάμψη. Επιπλέον, υπάρχουν προσαρμοσμένα εικονίδια.

 

Με χωρητικότητα μνήμης 256GB UFS 3.0 χώρο αποθήκευσης και 12GB μνήμης LPDDR4X RAM, το OnePlus 7T Pro McLaren Edition έρχεται με τον επεξεργαστή Snapdrago 855 Plus. Τόσο το McLaren Edition όσο και το κανονικό 7Τ Pro έχουν το OxygenOS 10.0, το τελευταίο περιβάλλον χρήσης της OnePlus, το οποίο βασίζεται στο Android 10.


Τιμές και διαθεσιμότητα:
Το OnePlus 7T, με 8G RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης, θα κυκλοφορήσει 17 Οκτωβρίου στα 599 ευρώ.
Το OnePlus 7T Pro, με 8G RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης, θα κυκλοφορήσει 17 Οκτωβρίου στα 759 ευρώ.
Το OnePlus 7T Pro McLaren Edition, με 12G RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης, θα κυκλοφορήσει 5 Nοεμβρίου στα 859 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...