fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 14:40

Sony Mobile: Νέο Xperia X

Η Sony λανσάρει το νέο Xperia X smartphone στην ελληνική αγορά.

Η σειρά Xperia X έχει το ολοκαίνουργιο Predictive Hybrid Autofocus στη φωτογραφική, το οποίο προέρχεται από τις φωτογραφικές μηχανές της σειράς α της Sony. Αυτό επιτρέπει να επιλέξετε για ετσίαση το αντικείμενο που θέλετε και έπειτα προβλέπει την κίνηση του ώστε να το κλειδώσει το auto focus.

H σειρά Xperia X ενσωματώνει έξυπνη διαχείριση μπαταριάς ώστε να αποδίδει διάρκεια αναμονής έως και δύο ημέρες. Όχι μόνο αυτό, αλλά για πρώτη φορά σε ένα smartphone, η Sony σε συνεργασία με τη Qnovo ενσωμάτωσε την τεχνολογία “adaptive charging”, με αποτέλεσμα η ζωή της μπαταρίας να διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο.O επεξεργαστής της σειράς Xperia X είναι ο Snapdragon 650.

Στη λογική του ομοιόμορφου σχεδιασμού, οι σχεδιαστές της Sony έψαξαν για τα πιο ποιοτικά υλικά, φτιάχνοντας ένα smartphone που ταιριάζει πολύ καλά στην παλάμη του χρήστη. Κάθε συσκευή της σειράς X φέρει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί που περιβάλλεται από ένα στρογγυλό πλαίσιο κάνοντας το smartphone πολύ άνετο στο χέρι.

Το Xperia X διαθέτει μια ποικιλία από αντίστοιχες θήκες και λανσάρεται σε τέσσερα κομψά φινιρίσματα: λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό λάιμ και ροζ χρυσό.

Το νέο Xperia X θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τη Δευτέρα 30 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Λιανικής, στην προτεινόμενη τιμή των 629€.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ultimate Ears Roll 2 ηχείο bluetooth Huawei P9, P9 Plus, P9 lite Τιμές »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...