fbpx
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Sony Xperia Z3 and Xperia Z3 Compact

Δύο νέα smartphones έχει η Sony, τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact με μεγάλη αντοχή μπαταρίας, η καλύτερη φωτογραφική και βιντεοκάμερα, PS4 Remote Play2 και υψηλότερο επίπεδο προστασίας από το νερό.

 

Τα δύο premium smartphones έρχονται σε δύο μεγέθη, 5,2” και 4,6”.

Το Xperia Z3 έχει εξαιρετικά λεπτό στρογγυλεμένο πλαίσιο αλουμινίου 7,3 χιλιοστών και ανθεκτικές επιφάνειες από ενισχυμένο γυαλί που θα βγει σε λευκό, μαύρο, χάλκινο ή πράσινο μεταλλικό. Το βάρος του είναι μόλις 152 γραμμάρια ενώ έχει συμμετρική σχεδίαση.

Το Xperia Z3 Compact έχει στρογγυλεμένο πλαίσιο και οθόνη από ενισχυμένο γυαλί για ένα κομψό και πολυτελές φινίρισμα. Με μόλις 8,6 χιλιοστά πάχος και 129 γραμμάρια βάρος, ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι. Το Xperia Z3 Compact θα βγει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: πορτοκαλί, πράσινο, λευκό και μαύρο.

Τα κινητά έχουν επεξεργαστή Qualcomm 7 Snapdragon 801 2,5 GHz quad-core και το 4G LTE modem.

Τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact σας προσφέρουν μια μπαταρία μακράς διάρκειας για χρήση της συσκευής έως και δύο ημέρες ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Τα Sony στη φωτογραφική έχουν αισθητήρας 1/2,3 Exmor RS for mobile και η μηχανή επεξεργασίας BIONZ for mobile συνεργάζονται για να σας παρέχουν ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο με έντονες λεπτομέρειες. Ενώ ο φακός είναι ένας νέος ευρυγώνιος 25 χιλιοστών Sony G Lens, ενώ η ευαισθησία είναι ISO 12800 για περισσότερη λεπτομέρεια ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Για βίντεο έχει βελτιωμένη τεχνολογία SteadyShot της Sony με Intelligent Active Mode υπολογίζει τις κινήσεις σας, αναλύοντας δεκάδες καρέ, ενώ τραβάει βίντεο σε ανάλυση 4K.

Για τον ήχο έχουμε High-Resolution Audio, Digital Noise Cancelling και στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστινό μέρος του κινητού με ενισχυτή S-Force Front Surround.

Για τα παιχνίδια έχουμε τη προσθήκη του PS4 Remote Play . Χρησιμοποιήστε τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, τα μόνα smartphones με PS4 Remote Play, σαν ασύρματη οθόνη για να συνδέεστε και να παίζετε τα παιχνίδια σας στο PS4. Όταν η τηλεόραση σας χρησιμοποιείται από κάποιον άλλον στο σπίτι, απλά συνδέστε το smartphone στο PS4 σας μέσω του οικιακού Wi-Fi και χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 με το GCM10 Game Control Mount για να συνεχίσετε να παίζετε παιχνίδια οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή PlayStation App σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Xperia Z3 και το Xperia Z3 Compact ως δεύτερη οθόνη για να παρακολουθείτε τα παιχνίδια των συμπαικτών σας, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο δίκτυο PSN, να αγοράζετε και να κατεβάζετε παιχνίδια.

Η οθόνη σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες TRILUMINOS Display for mobile με Live Colour LED, X-Reality for mobile και ενισχυμένη αντίθεση, οι οθόνες Xperia Z3 5,2” Full HD display και Xperia Z3 Compact 4,6” 720p HD display προσφέρουν ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα, ακόμη και υπό το φως του ήλιου.

xperia-z3-1.png

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung Galaxy Note 4 and Galaxy Note Edge Huawei Ascend Mate7 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...