fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 09:52

Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear

Διαθέσιμα για προ-παραγγελία είναι τώρα τρία νέα ασύρματα ακουστικά της Sony, έτοιμα να σας προσφέρουν την τέλεια μουσική συντροφιά στην προπόνησή σας αλλά και στην ενεργητική καθημερινότητά σας. Είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε προπονήστε σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να απολαύσετε τον βαθύ δυνατό ήχο από το EXTRA BASS για να ενισχύσετε την απόδοσή σας.

Απλοποιεί όλες τις συνομιλίες στη διάρκεια της μέρας σας, ασύρματα και άνετα, ενώ μιλάτε στο κινητό. Διαλέξτε ένα ζευγάρι ακουστικών για κάθε αθλητική σας δραστηριότητα και αυτό θα γίνει ο νέος καλύτερος φίλος σας στην άσκηση, έτοιμος να σταθεί δίπλα σας σε όσα έχετε επιλέξει να κάνετε το Νέο Έτος.

MDR-XB50BS_Blue_C-Large.jpg

Μπορείτε να ξεχάσετε τους κόμπους και το φαινόμενο των μπερδεμένων καλωδίων μόλις συνδέσετε ασύρματα τα νέα ακουστικά στο κινητό σας και να απολαύστε τη μουσική και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις όπου και αν πηγαίνετε.
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία LDAC και Bluetooth, μεταφέρουν την υψηλή ηχητική ποιότητα. Έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας, περίπου εφτά ώρες, κάτι που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να συντομεύετε τη διάρκεια του αγαπημένου σας αθλήματος.

Τα αθλητικά ακουστικά έχουν προδιαγραφές IPX5, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αλλά και να τα «πλύνετε» μετά από μια δυνατή προπόνηση. Με εφτά ώρες διάρκεια μπαταρίας και μόλις 27 γραμμάρια βάρος, τα MDR-XB80BS σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στην άσκηση.

Με τα άγκιστρα αυτιών και τους ρυθμιστές καλωδίων, μπορείτε να πραγματοποιήστε ανεμπόδιστα κάθε κίνηση. Τα ακουστικά, διαθέτουν διαφορετικά μεγέθη καλύμματος για τέλεια εφαρμογή σε κάθε αφτί, τα οποία θα βρείτε σε μια φορητή θήκη μεταφοράς.

MDR-XB50BS_R_cw-Large.jpg

Με τα MDR-XB50BS είστε προετοιμασμένοι για κάθε σταγόνα που μπορεί να σας αγγίξει, για να τρέξετε στη βροχή ή να τα φορέσετε ιδρωμένος μετά από μια δυνατή προπόνηση με βάρη, χάρη στις προδιαγραφές IPX4. Η EXTRA BASS ηχητική απόδοση, σας επιτρέπει να αφεθείτε στη μουσική για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με οκτώ και μισή ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Με την απλή λειτουργία δύο κουμπιών απαντάνε σε τηλεφωνική κλήση, παραλείποντας ένα τραγούδι ή θέτοντας σε παύση τη μουσική. Με τους υποστηρικτές Arc τα ακουστικά θα έχουν ασφαλή εφαρμογή στο αυτί, επιτρέποντάς σας να διασκεδάζετε και να κάνετε μια ευέλικτη προπόνηση, ενώ διατηρείτε παράλληλα το στυλ σας.

Με μπαταρία διάρκειας εννιά ωρών, τα ασύρματα ακουστικά MDR-XB70BT είναι η επιλογή για ένα σαββατοκύριακο εξερεύνησης ή για τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Ασύρματα Bluetooth με τεχνολογία NFC κάτι που σημαίνει ότι η σύνδεση μεταξύ τηλεφώνου και ακουστικών είναι απλή. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει HD Voice για να πραγματοποιείτε hands-free τηλεφωνικές κλήσεις.

Αυτά τα φορητά ακουστικά έχουν ένα ευέλικτο στυλ με ιδανική εφαρμογή πίσω από το λαιμό για να ακούτε τη μπάσα δυνατή μουσική παντού.

Ελαφριά και άνετα, σας επιβεβαιώνουν ότι ασκείστε για ώρες, στο τέλος κάθε προπόνησης. Η απλή λειτουργία των τριών κουμπιών που διαθέτουν, κάνουν εύκολη την καθημερινότητά σας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...