fbpx
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 01:09

Audeze LCD-i3 in-ear ακουστικά

Δεν ονομάζονται iSine όπως τα άλλα in-ear αδέλφια του, αλλά LCD όπως τα μεγάλα over-ear της Audeze. Tα νέα LCD-i3 έρχονται για να αντικαταστήσουν τα iSine 20 και είναι ένα βήμα κάτω από τα LCD-i4.

Τα νέα LCD-i3 είναι πιο βελτιωμένα ηχητικά από τα iSine 20, χρησιμοποιώντας κέλυφος από μαγνήσιο, έχοντας γρίλια εμπρός, που μοιάζει με τα LCD-i4,  ώστε να περιορίσουν τους ανεπιθύμητους συντονισμούς. Επίσης υπάρχει βελτίωση και στους οδηγούς των νέων ακουστικών σε σχέση με τα προηγούμενα iSine. Πίσω από την γρίλια δείχνουν ασημί αντί για χρυσά όπως τα LCD-i4.

Τα νέα ακουστικά LCD-i3 έρχονται με το Audeze CIPHER Lightning Cable, Bluetooth σύστημα και απλό 3,5mm mini jack καλώδιο. Το Bluetooth είναι 5.0 και αποκωδικοποιεί AptX και AptX HD. Υπάρχουν καινούρια, πιο ανατομικά πτερύγια για τα αυτιά μας, για συγκράτηση και καλύτερο σύστημα «ασφαλείας» ώστε να μην πέφτουν από τα αυτιά μας.

Οι οδηγοί είναι Planar (μαγνητοστατικά) και οι μαγνήτες νεοδυμίου. Η αντίσταση αναφέρεται 20Ω και μπορούν να αντέξουν έως 500mW.

Η τιμή τους στην Αμερική είναι 899 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...