fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 15:33

Polk Audio Atrium

Ηχεία εξωτερικού χώρου από την Polk

Τα εξωτερικού χώρου ηχεία της σειράς Atrium προσφέρουν απόλυτη ευελιξία, αξιοπιστία και υψηλή πιστότητα ήχου για όλους τους υπαίθριους χώρους σας. Σας δίνουν την ελευθερία να τα τοποθετείτε οπουδήποτε θέλετε για υψηλή απόδοση ήχου. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά ηχεία "εξωτερικού χώρου" στην αγορά, αλλά κοιτάξτε τα ψιλά γράμματα. Πολλά από αυτά είναι κατάλληλα μόνο για τοποθέτηση σε στεγασμένους χώρους. Η σειρά Atrium είναι πραγματικά αδιάβροχη και για όλες τις εποχές.

Ο υψηλής ποιότητας οδηγός και το tweeter του Atrium 4 αποδίδουν ένα εντυπωσιακά μεγάλο ήχο από ένα πολύ μικρό πακέτο. Ωστόσο, το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για στενούς, όχι συνηθισμένους χώρους εγκαταστάσεων. Δίπλα στην πισίνα, γύρω από την κουζίνα ή συμπληρώνοντας την αυλή με εξαιρετικό ήχο. Όπως όλη η Atrium σειρά, το Atrium 4 είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου για πολλά φθινόπωρα, χειμώνες, άνοιξη και καλοκαίρια. Η τιμή των ηχείων είναι 249 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες: http://www.directed.gr/http://www.directed.gr/product_det.asp?lang=gr&prid=395

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Android 7.0 Nougat, στα smartphone της Sony. Huawei Honor 8 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...