fbpx
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 13:57

BEST OF 2018 HOME CINEMA AUDIO

HOME CINEMA AUDIO

 

Yamaha RX-3080 (#13)

Ο κορυφαίος πολυκάναλος της Yamaha φέρνει το μεγάλο νέο της επεξεργασίας Surround: AI, που αλλάζει το πρόσωπο της home cinema εμπειρίας από το «απλώς θεαματικό» στο «πραγματικής υψηλής ανάλυσης». Η βαριά αυτή επεξεργασία «τεχνητής νοημοσύνης» γίνεται on the fly και το αποτέλεσμα μας καθηλώνει. Πέραν τούτου, είναι και 100% audiophile, με μετατροπέα από τη Sabre, high res streaming από την Ethernet, wi-fi, MusicCast, ψηφιακά φίλτρα, lock range για το jitter και upsampler στα 96KHz/24bit. Με ισχύ 9x150W, pre out 11.2, 4 κανάλια ύψους και εικονικά surround back, ο μεγάλος Yamaha είναι ένας κόσμος από μόνος του...

 

Polk Audio Signature E (#13)

H Polk Audio κοιτάζει πια προς την Ευρώπη, παρέα με τις Marantz, Denon και Definitive Technology (όμιλος Sound United) χάρη σ την ανανεωμένη, κορυφαία της σειρά Sigature E. Η πολυκάναλη αυτή ομάδα τα έχει όλα, εκτός από υψηλή τιμή πώλησης.  Ώριμη σχεδίαση για ομαλό και ξεκούραστο ήχο, ενδιαφέροντα μεγάφωνα που επιτρέπουν άφθονη πληροφορία και γερές δυναμικές σε όλο το φάσμα, με οργανικό και ζεστό τρόπο. Χάρη στα PowerPort, πάνε βαθιά και με ισχυρά μέτωπα στο μπάσο και γεμίζουν εύκολα μεγάλους χώρους, χωρίς να ταλαιπωρούν τον ενισχυτή και τον χώρο μας. Με slim σχεδίαση για το κεντρικό, για ευκολία τοποθέτησης.

 

 

LG 10SKY (#12)

Η ηχομπάρα ναυαρχίδα της LG που μοιάζει με αεροπλανοφόρο, έχει 5. 2 κανάλια και υποστηρίζει Atmos, Dolby TrueHD/Digital /Digital Plus, DTS Digital Surround, 4K Passthrough και αρχεία μέχρι 192kHz/24bit. Μαζί με τα upfiring-atmos μεγάφωνα έχει ισχύ 350W,ξεχωριστό υπογούφερ 200W, πολλές συνδέσεις, Bluetooth ενώ συνδέεται και στο δίκτυο. Με τηλεχειριστήριο, touch πάνελ και app με πολλές δυνατότητες και επιλογές. Καθηλωτική εμπειρία με γροθιές στο χαμηλό και εντυπωσιακή διευρυμένη εικόνα.

 

 

Yamaha YAS-207 (#13)

Μια ηχομπάρα-δήλωση με φοβερό σχεδιασμό με ύφασμα περιμετρικά, 6 μεγάφωνα (4 γούφερ, 2 τουίτερ) στα 100W και ένα 6,5ιντσο υπογούφερ για τα μπάσα. Έχει Bluetooth και υποστηρίζει Dolby Digital και DTS Digital Surround. Είναι εξοπλισμένο με εφαρμογή και τηλεχειριστήριο, δύο φίλτρα για ηχοβελτίωση και δύο modes «3D» και «3D Surround»  (DTS Virtual:X δηλαδή) που κάνει όλο το δωμάτιο να συμμετέχει. Με ευχάριστο και δυναμικό ήχο τόσο στις ταινίες όσο και σε μουσικά κομμάτια.

 

SVS SB-4000 (#11)

Με βάρος 46,4 κιλά και ένα μεγάφωνο 13,5 ιντσών το υπογούφερ της SVS είναι τρομακτικό και συμπληρώνει τις χαμηλές σε κάθε σύστημα έως... τα όρια της ακοής. Έχει τρομερή ισχύς, στα 1200Wrms αλλά με βελούδινη ταυτόχρονα χροιά και συχνότητες που λάμπουν ακόμα και δια της απουσίας τους, γιατί αν το ακούσεις μια φορά μετά δεν μπορείς χωρίς αυτό. Έχει οθόνη, ρυθμιστικά αλλά και μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή με πολλές ρυθμίσεις που λειτουργούν μέσω ενός φοβερού DSP της Analog Devices.

 

Onkyo TX-NR686 (#12)

Τόσο σε επτακάναλη εκτέλεση όσο και σε «Atmosφαιρική» το αποτέλεσμα έχει δύναμη, πειθώ και «κατακόρυφα» εφέ, ειδικά όταν υπάρχει πέρασμα επάνω από τα κεφάλια μας, όπως αυτό ενός αεροσκάφους. Άξιο λόγου είναι η ταχύτητα του ενισχυτικού τμήματος του TX-NR686, τα μεταβατικά, οι εκρήξεις και γενικά κτυπήματα και κρουστά, βγαίνουν όλα ακαριαία και άμεσα. Εδώ σίγουρα έχει βάλει το χεράκι της η προδιαγραφή THX. Aν προσθέσουμε σ’ όλα αυτά την τιμή και τις δυνατότητες της συσκευής, σίγουρα έχουμε να κάνουμε με έναν midrange ενισχυτή AV πακτωμένο με τεχνολογίες και επιδόσεις.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Mac Audio Soundbar 2000 Review

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...