fbpx
Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 00:00

Sony MAP-S1 Στέρεο σύστημα στα 799 ευρώ

Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ, το μικρό MAP-S1 έχει έναν ισχυρό ενισχυτή 100W, ραδιόφωνο και αναπαραγωγή CD, ενσωματωμένα σε μια κομψή μονάδα που χωράει μια χαρά στη βιβλιοθήκη σας.

Το εύχρηστο MAP-S1 αναπαράγει ήχο υψηλής ανάλυσης flac και DSD καθώς και αρχεία MP3 και άλλα φορμά ήχου, από μια ευρεία γκάμα πηγών και συνδεδεμένων συσκευών.

Ο ενισχυτής ήχου S-Master HX της Sony μειώνει την αλλοίωση και το θόρυβο, ενώ το χαρακτηριστικό DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας συλλογή – συμπεριλαμβανομένων των συμπιεσμένων αρχείων και των ήχου CD – σε ποιότητα που ξεπερνά αυτήν των CD.

Κάντε streaming σε μουσική από το οικιακό σας δίκτυο μέσα από τον υπολογιστή σας ή από υπηρεσίες Internet όπως το Spotify και το Music Unlimited.

Χρησιμοποιήστε μια μονάδα οδήγησης USB, ή συνδέστε το smartphone σας μέσω καλωδίου, Bluetooth ή του Apple AirPlay. Ένα απλό άγγιγμα και η ασύρματη σύνδεση γίνεται αυτόματα με το τηλέφωνο Xperia ή το tablet σας με NFC, για ξεκούραστη ακρόαση.

Συνδυάστε το MAP-S1 με τα καινούργια ηχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, SS-HW1, της Sony.

Αυτά τα ηχεία, που χωράνε σε ένα ράφι. Το woofer είναι  13 εκ. σε μορφή κώνου με ίνα με MRC (Mica Reinforced Cellular) είναι εξαιρετικά ελαφρύ αλλά και άκαμπτο για να ελαχιστοποιεί την ανεπιθύμητη αντήχηση και το χρωματισμό.

Το μοναδικό WD (Wide Dispersion) -Super Tweeter αναπαράγει εκτεταμένες υψηλές συχνότητες.

Η τιμή είναι 799 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Windows XP Τέλος εποχής Michael Jackson XSCAPE by Sony Xperia »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...