fbpx
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 14:22

Audeze iSINE10 LTN και iSINE20 LTN παρελήφθησαν στην Ελλάδα

Τα κορυφαία in-ear-monitor της Audeze, iSINE10 LTN και iSINE20 LTN είναι πια διαθέσιμα.

Τα νέα αυτά ακουστικά τύπου "ψείρας" δεν θυμίζουν σε τίποτα οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί, συνδιάζοντας το πρωτοποριακό design με την κορυφαία ποιότητα ήχου για την οποία φημίζεται η Αμερικανική εταιρεία.

Οι μαγνήτες τύπου Fluxor και τα μαγνητοστατικά διάφραγματα 30mm χαρίζουν ακριβή έλεγχο και ταχύτατους χρόνους απόκρισης χωρίς την παραμικρή υποψία παραμόρφωσης, κάνοντας την μουσική σας να ακούγεται πάντοτε ολοζώντανη.

Μαζί με τα ακουστικά και το καλώδιο 3.5mm υπάρχει και το καλώδιο Lightning με ενσωματωμένο DSP που εκτοξεύει ακόμη περισσότερο την απόδοση σε χρήση με iOS συσκευές.

Με βάρος σχεδόν 20 γραμμάρια, η σμίκρυνση της μαγνητοστατικής τεχνολογίας σε τέτοια μεγέθη δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Τα iSINE περιέχουν όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες της Audeze όπως Fluxor Magnets και εξαιρετικά λεπτά διαφράγματα με Uniforce voice-coil technology, που αποδίδουν την μεγαλύτερη πιστότητα σε ακουστικά in-ear.

Η παραμόρφωση δε, κινείται σε επίπεδα 0.1% ακόμα και σε υψηλές εντάσεις, κάτι που δεν συναντάται εύκολα σε in-ear ακουστικα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παραγγελίες ή ακροάσεις, επισκεφτείτε το SOUTH SOUNDS, Δούσμανη 5, 16675, Γλυφάδα. Τηλ: 2103839399

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...