fbpx
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 02:02

Huawei FreeBuds 3 Kαινοτόμα True Wireless

Τα νέα True Wireless ακουστικά της Huawei είναι γεγονός και πραγματικά είναι καινοτομικά.

Η Huawei για να τα κατασκευάσει ανέπτυξε ολόκληρο τσιπ, το Kirin A1, για να πραγματοποιεί αποτελεσματικές συνδέσεις και πετυχημένο noise cancelling.

Τα ακουστικά είναι άνετα στα αυτιά και έχει έξυπνη σχεδίαση. Η θήκη τους είναι στρογγυλή για να την κρατούμε στα χέρια μας με άνεση και να γλιστρά στην τσέπη μας.

Είναι σχεδιασμένα για να πετυχαίνουν καθαρές κλήσεις και να ακούμε σωστά τις φωνές ακόμη και αν το περιβάλλον γύρω μας είναι θορυβώδες.  Είναι τα πρώτα στο κόσμο noise cancelling ακουστικά open-fit, δηλαδή χωρίς να «ταπώνουν» τον ακουστικό πόρο του αυτιού μας.

Έχουν προσαρμοστικό σύστημα active noise cancelling που ρυθμίζει τα επίπεδα της ακύρωσης του θορύβου όσο εμείς θέλουμε μέχρι και 15dB και όχι απλά επιλέγοντας προ-ρυθμισμένες θέσεις.

 

Εσωτερικά υπάρχει ένας αισθητήρας που ονομάζεται Bone Sensor που βοηθάει ακόμη περισσότερο την ακύρωση του θορύβου. Το μικρόφωνο είναι αεροδυναμικά χτισμένο με οπές στην άκρη του ακουστικού ώστε να λαμβάνει πιο καθαρό ήχο, να αποτρέπει τις δονήσεις, μπορείς να «ακούσεις» τον συνομιλητή ακόμη και αν τρέχει με ποδήλατο με ταχύτητα 20 χλμ/ώρα. Φυσικά ο ανταγωνισμός εδώ υστερεί.

Τα Freebuds 3 έχουν οδηγό (μεγαφωνάκι) διαμέτρου 14 χλστ. με επιμέλεια τις χαμηλές αφού εσωτερικά υπάρχει bass tube. To Βluetooth του έχει low latency στα 190 ms, όταν τα Apple AirPods 2 έχουν 220 ms και τα Sony MF-X1000M3 φθάνουν τα 476 ms. Είναι δηλαδή κατάλληλα για gaming και όχι μόνο.

Φορτίζουν πολύ γρήγορα τόσο ασύρματα όσο και ενσώματα μέσω USB C που είναι στην θήκη τους. Σε 30 λεπτά λαμβάνουν 70% φόρτιση. Έχουν διάρκεια 4 ώρες και η θήκη τους 20 ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Epson EH-LS500 Laser ultra short Sennheiser Momentum Wireless 3 Aκόμη πιο αθόρυβα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...