fbpx
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 00:01

Technics EAH-TZ700 Ακουστικά με μαγνητικό υγρό

Δεν είναι Bluetooth, δεν είναι true wireless και δεν είναι noise cancelling.

Για να τα κατασκευάσει τα EAH-TZ700 η Technics ανέπτυξε έναν καινούριο ηλεκτρομαγνητικό οδηγό που τον συνδύασε με μια νέα ακουστικό θάλαμο. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλές παραμορφώσεις και καθαρό μπάσο.  

Ο οδηγός έχει διάμετρο 10 χλστ. που εμπεριέχει προχωρημένη τεχνολογία μαγνητικού υγρού. Το διάφραγμα είναι από λεπτό αλουμίνιο –σαν και αυτά των ηχείων- δεν έχει άκρες, είναι δηλαδή τύπου free-edge.

Για να πετύχει καθαρό μπάσο τα TZ700 «βάζει» μαγνητικό υγρό στην κίνηση του οδηγού. Στο πίσω μέρος του οδηγού υπάρχει θάλαμος ρύθμισης του αέρα, που έχει ως αποτέλεσμα πιο εκτεταμένο ήχο.

Το κέλυφος των ακουστικών είναι από χυτοπρεσαριστό μαγνήσιο που προδίδουν στα TZ700 αυτό το «μαύρου γραφίτη» φινίρισμα, ενώ η έξοδος του ήχου είναι από τιτάνιο. Εκεί μπορούμε να τοποθετήσουμε κυκλικούς ή οβάρ αντάπτορες για τα αυτιά μας.

Η απόκριση των ακουστικών μπορεί να πιάσει ακόμη και τα 100KHz. Τα ακουστικά έρχονται με balanced jack 2,5 χλστ., ενώ ένα τύπου MMCX επίχρυσο βύσμα χρησιμοποιείται για την σύνδεση των ακουστικών.

‘Ένα πολύτιμο… ηχητικό κόσμημα. H τιμή τους στα 1.199 ευρώ.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...