fbpx
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 02:09

Sennheiser Momentum Wireless 3 Aκόμη πιο αθόρυβα

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρες των noise cancelling ακουστικών. Η Sennheiser παρουσίασε τα νέα της Momentum 3 ακουστικά με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τα τρέχοντα ή προηγούμενα. Τα ακουστικά ενεργοποιούνται on όταν τα ξεδιπλώνεις κανείς και σβήνουν off όταν τα διπλώνει για μεταφορά ή στην θήκη τους.

Επίσης όταν τα βγάζουμε από το κεφάλι η μουσική σταματάει (pause) και όταν τα ξανατοποθετούμε επανέρχεται (play). Πρόκειται για noise cancelling ακουστικά με πολύ καλό ήχο. Οι οδηγοί είναι πιο μεγάλοι από το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή είναι 42mm.


Υποστηρίζουν aptX και aptx Low Latency στο Bluetooth, ενώ κυκλοφορούν τώρα σε μαύρο χρώμα και από το Νοέμβριο σε μπεζ.

Υπάρχει δέρμα προβάτου στην στέκα και στα μαξιλαράκια. Στη noise cancelling υπάρχει η γνωστή δυνατότητα transparent που μας επιτρέπει να μιλούμε σε άλλους ή να ακούμε το περιβάλλον, χωρίς να βγάλουμε τα ακουστικά.

Τα Sennheiser Momentum Wireless 3 υποστηρίζονται από app που επιτρέπει 3 επίπεδα noise cancelling, max, ένα μεσαίο και ένα χαμηλό.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα EQ από την app για να ρυθμίσουμε τα ακουστικά σύμφωνα με τα αυτιά μας.

Τα  νέα Sennheiser Momentum Wireless 3 είναι καλύτερα από τα προηγούμενα και φθηνότερα. Η φόρτιση γίνεται μέσω USB C και η μπαταρία κρατάει 17 ώρες.

Η τιμή τους είναι 399 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...