fbpx
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 13:07

BEST OF 2018 BLUETOOTH AUDIO

 

BLUETOOTH AUDIO

 

FiiO BTR3 (#13)

Με όλα τα codec στο τσεπάκι μας (από SBC μέχρι LDAC) και με δυνατότητα USB DAC, το BTR3 της FiiO είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για να έχουμε Bluetooth παντού. Φορτίζει μέσω USB C, έχει μικρόφωνο για κλήσεις και ηχοβοηθούς και είναι ιδανικό για ακουστικά 16-100Ω.

 

Sony  WH-1000X M3 (#14)

Τα Bluetooth ακουστικά της Sony έχουν ενεργή ακύρωση θορύβου και εντυπωσιάζουν για αυτό που ακούς αλλά πολύ περισσότερο για αυτό που...δεν ακούς.  LDAC, aptX, aptX HD, μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 38ώρες και φορτίζει μέσω USB C, touch ρυθμιστικά στα κελύφη των ακουστικών και ενσωματωμένα μικρόφωνα είναι ένα δείγμα του οπλαστασίου τους. Μια app θα κάνει την ησυχία και την ακρόαση ακόμα πιο προσωπικές.

 

Bose Home Speaker 500 (#15)

Το πρώτο Αlexa ηχείο που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά. Είναι ένα ηχείο φτιαγμένο για μουσική που συνδέεται με το δίκτυο μέσω Wi-Fi ή Ethernet. Έχει Bluetooth, ιντερνετικό ραδιόφωνο, online υπηρεσίες όπως Spotify και μπορεί να στήσει multiroom δίκτυο. Κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, φέρει δύο μεγάφωνα τοποθετημενα αντιδιαμετρικά μεταξύ τους και οκτώ μικρόφωνα, που μπορούν να απενεργοποιηθούν με την πίεση ενός πλήκτρου.

 

JBL Xtreme 2 (#10)

Ένα Bluetooth ηχείο παντώς καιρού για την παραλία, την πλατεία ή τα πάρτυ, με app και JBL Connect+. Έχει δύο παθητικούς ακτινοβολητές, μικρόφωνο και γερή αδιάβροχη κατασκευή για δουλειές «βαρέων και ανθυγιεινών». Γεμάτος ήχος, με ισχύ και ωραίο μπάσο...on the go.

 

Samsung VL550 (#11)

Απίστευτη μουσικότητα, ισορροπημένος χαρακτήρας με την υπογραφή της AKG, σε ένα ορθογώνιο σασί με ρετρό στυλ. Η Samsung δημιούργησε ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο που συνδέεται στο δίκτυο (Wi-Fi ή Ethernet) έχει 155W ισχύος, τεχνολογίες για την βελτίωση του ήχου και ένα τηλεχειρηστήριο που μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον, περιστροφικό με μαγνητική βάση και ενσωματωμένα μικρόφωνα. 

 

Β&Ο Η4 (#09)

Τα πανέμορφα και πολυτελή κατασκευασμένα Η4 της Bang & Olufsen είναι εξοπλισμένα με την έκδοση Bluetooth 4.2, που επιτρέπει bit rate κοντά στα 800Κbps, έτσι δίνουν πραγματικά πολύ καλή ποιότητα ήχου ακόμη και ασύρματα. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο hi-end ακουστικό κλειστού τύπου, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εκλεκτά υλικά (αλουμίνιο, ατσάλι και δέρμα) στα βασικά σημεία και μια πολύ απλή και αποτελεσματική εργονομία πολλαπλών λειτουργιών, με τρία πλήκτρα χειρισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BEST OF 2018 MOBILE AUDIO Ultrasone Go Bluetooth Review »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...