fbpx
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 14:06

BEST OF 2018 MOBILE AUDIO

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ/DAP/DAC ON THE GO

 

Pioneer XDP-02U (#11)

Ένα audiophile music player υψηλής ανάλυσης (με διπλούς μετατροπείς, ενισχυτές, ταλαντωτές, ψηφιακή έξοδο micro USB και ζυγισμένη έξοδο ακουστικών) που κάνει streaming (προς το παρόν, Deezer, Tidal και TuneIn) αλλά και απευθείας download αρχείων υψηλής ανάλυσης (και MQA) από την ιστοσελίδα Onkyo Music, με σύνδεση στο τοπικό μας δίκτυο (wi-fi).Ο άψογος χειρισμός μέσω της οθόνης αφής, τα εύχρηστα μενού και ο μεγάλος  αποθηκευτικός χώρος  (528GB, 16GB εσωτερική μνήμη και δύο SD slots των 256GB), συνδυάζονται με μια γουστόζικη εμφάνιση και μια ολοκληρωμένη ηχητική ποιότητα που δεν αφήνει τίποτε στην τύχη.

 

iFi xDSD(#10)

Το εκπληκτικό DAC-ενισχυτής ακουστικών με το κυματιστό σασί από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου, φέρει την υπογραφή της iFi. Μια έξοδος των 3.5mm (S-Balanced) και δύο εισόδους, μια USB A και μια mini ομοαξονική-οπτική (S/PDIF). Η μουσική εμπλουτίζεται από δύο φίλτρα «3D+» και «XBass+». Το τσιπάκι της Burr-Brown υποστηρίζει μέχρι 768kHz/32bit και DSD 512 μέσω USB. Παίζει MQA, συνδέεται μέσω Bluetooth και θα δώσει στα ακουστικά μας ανάλυση, με αέρα στα πρίμα, φυσικές φωνές και χαμηλές με έλεγχο.

 

FiiO M7 (#12)

Το εισαγωγικό music player Μ7 στηρίζεται σε λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Android, διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής, υποστηρίζει Bluetooth AptX-HD για streaming υψηλής ανάλυσης, διαθέτει θύρα USB  Type C που δίνει digital out και χρησιμοποιεί μετατροπέα της Sabre, έχει δηλαδή τον «αέρα» των ακριβότερων DAP της εταιρίας. Η μπαταρία του διαρκεί 20 ώρες και η υποδοχή για SD μπορεί να δεχτεί χωρητικότητες μέχρι τα 512GB. Απλό στη χρήση και αποτελεσματικό ηχητικά, δίνει έναν διάφανο, αέρινο ήχο υψηλής ανάλυσης, με ουδέτερη τονικότητα και προσεγμένη μουσικότητα.

 

FiiO Q5 (#12)

O κορυφαίος φορητός ενισχυτής ακουστικών/DAC της FiiO φέρει το πλέον ανεπτυγμένο τμήμα μετατροπέα της εταιρίας, με δύο κορυφαίους DAC της AKM, υποδοχή της USB μέσω τσιπ XMOS και εξαιρετική τροφοδοσία, με επτά ανεξάρτητα σταθεροποιημένα τροφοδοτικά. Έχει ζυγισμένη αρχιτεκτονική, εναλλάξιμα ενισχυτικά module στην έξοδο και πολύ πιο ισχυρά στάδια εξόδου, για καλύτερο ταίριασμα με μεγάλη γκάμα ακουστικών. Με υποδοχές line out και line in/coax/optical, απλή και ζυγισμένη έξοδο ακουστικών, Bluetooth, ρύθμιση του gain (high/low) και bass boost, το Q5 είναι πάνοπλο και αποδίδει με εξαιρετικά σώματα, δυναμικές και ανάλυση, σε μεστά high end επίπεδα.

 

Quad ERA-1 (#09)

Η Quad κατέβασε στην αγορά τα πρώτα μαγνητοστατικά ακουστικά της, τα ERA-1, που τιμούν την παράδοση των ESL. Έρχονται σε καλή τιμή και προσφέρουν ευκολία οδήγησης ακόμη και για DAP. Έχουν προσεγμένα υλικά στα σημεία, όπως στο αλουμινένιο σασί και τη γρίλλια της πλάτης και ποιοτικά μαξιλαράκια από δέρμα προβάτου, που διαθέτει μεγάλους πόρους και αφήνει τον ήχο (και το δέρμα μας) να αναπνέει στις χαμηλές συχνότητες. Η Quad κατάφερε να μας δώσει έναν πολύ αέρινο και διάφανο ήχο με τα ERA-1, μιμούμενη όσο μπορούσε καλύτερα τον ήχο της ηλεκτροστατικής τεχνολογίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Bose QuietComfort 35 II Review BEST OF 2018 BLUETOOTH AUDIO »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...