fbpx
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 14:04

Canon Europe: Το Ευρωπαϊκό κέντρο υποστήριξης στην Ελλάδα

Η Canon στα πλαίσια της συμπλήρωσης 2 χρόνων επιτυχούς λειτουργίας στην Ελλάδα του κέντρου τεχνικής υποστήριξης για τις χώρες της Ευρώπης, αλλά και των Ελλήνων καταναλωτών, διοργάνωσε με επιτυχία συνέντευξη τύπου στις 17 Απριλίου 2019. Το κέντρο υποστήριξης εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά το καταναλωτικό κοινό  αλλά και τους εμπορικούς πελάτες της εταιρείας.

Το κέντρο υποστήριξης προϊόντων το διαχειρίζεται η Teleperformance Greece, εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί περισσότερα από 380 μέλη προσωπικού. Δίνει λύσεις σε πελάτες της Canon σε 24 χώρες σε 17 γλώσσες και καλύπτει το σύνολο των προϊόντων της εταιρίας, τόσο για οικιακές, όσο και για επιχειρηματικές λύσεις, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνική υποστήριξη. Το κέντρο υποστήριξης διαχειρίζεται περίπου άνω των 900.000 τηλεφωνικών κλήσεων και άνω των 540.000 επικοινωνιών  μέσω e-mail ετησίως.

Στα κεντρικά γραφεία της Teleperformance, παρευρέθηκε και μίλησε  o κ. Shimizu-πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα- σχολίασε με πολύ καλά λόγια τη λειτουργία του κέντρου υποστήριξης της Canon, συνδέοντάς τη με την ευρύτερη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας, επ’ ευκαιρία μάλιστα του εορτασμού 120 χρόνων από την σύναψη του Συμφώνου Φιλίας, Εμπορίου και Ναυτιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο κ. Shimizu υπογράμμισε ακόμα πως «αν ο κλάδος της ναυτιλίας υπήρξε παραδοσιακά σημείο αναφοράς των ισχυρών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών, η υψηλή τεχνολογία μπορεί και πρέπει να καταστεί ο νέος πόλος επιχειρηματικών δράσεων τον 21ο αιώνα». Σύμφωνα με τον κο πρέσβη, η συγκεκριμένη επένδυση της Canon στην Ελλάδα, αποτελεί το υπόδειγμα, το οποίο οφείλουν να ακολουθήσουν κι άλλες Ιαπωνικές εταιρείες, έτσι ώστε να αποτελέσει ισχυρό θεμέλιο για την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών.

Επίσης στην ίδια κατεύθυνση ήταν και η ομιλία του κ. Hans van den Heuvel, Director Customer Support Canon Europe, ο οποίος επαίνεσε  το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρείχε όλο αυτό το διάστημα το κέντρο. Επίσης τόνισε ότι «το κέντρο ανταποκρίνεται άριστα στο σκοπό του, ενώ σημείωσε ότι τόσο οι άνθρωποι όσο και οι διαδικασίες που ακολουθούνται ανταποκρίνονται άριστα στις υψηλές προδιαγραφές που είχαν εξ’ αρχής τεθεί ως προϋπόθεση της λειτουργίας του στην χώρα μας».

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...