fbpx
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 23:11

LG Innofest 2019 Europe: Αποστολή στη Μαδρίτη

To Innofest, Innovation & Festival, είναι η ετήσια εκδήλωση της LG στην οποία παρουσιάζει όλα τα νέα προϊόντα της που θα μας απασχολήσουν όλη τη χρόνια, δηλαδή 2019-2020.
Φέτος το ραντεβού ήταν στην Μαδρίτη, στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Ισπανίας. Εκεί η LG είχε ετοιμάσει, για πρώτη φορά, ένα ζωντανό σκηνικό.

Δεν ακολούθησε την πεπατημένη εκθεσιακή μορφή παρουσίασης των προϊόντων της, αλλά τοποθέτησε τα προϊόντα της σ’ ένα ολόκληρο σπίτι ενσωματώνοντας τα στα δωμάτια και τους χώρους.


Οι τηλεοράσεις ήταν στο playroom, η 8K OLED τηλεόραση στο home cinema δωμάτιο, οι ηχομπάρες κάτω από τις τηλεοράσεις, τα Bluetooth ηχεία στο γραφείο και τα party machines πιο δίπλα. Στην κουζίνα μπορούσε κανείς να δει τα νέα έξυπνα ψυγεία της εταιρίας, όπως και φούρνους μικροκυμάτων αλλά και το πρώτο της πλυντήριο πιάτων.
Σε άλλους χώρους υπήρχαν τα TurboWash πλυντήρια της εταιρίας, οι καθαριστές αέρα όπως και άλλα καινοτομικά προϊόντα για μια καλύτερη ζωή στο σπίτι.


Στο υπόγειο υπήρχε η νέα συσκευή παραγωγής μπύρας της LG, που θα ανατρέψει τα δεδομένα, όπως με την χρήση τριών κάψουλων (σαν Nespresso) μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας μπύρα σε δύο εβδομάδες.


Εμάς, όμως, την προσοχή την τράβηξαν οι νέες OLED τηλεοράσεις όπως η νέα σειρά B9, C9, E9 και W9, αλλά και την 88 ιντσών Z9 σε ανάλυση 8Κ που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στα 29.999 ευρώ.

 

 

Oι νέες OLED έχουν νέα πλατφόρμα WebOS 4.5, Apple AirPlay2, επεξεργαστή α9 Gen 2 -δεύτερης γενιάς-, Dolby Atmos και ωραία σχεδίαση. Ειδικά η 65E9.


Φέτος τις premium LCD τηλεοράσεις η LG θα τις ονομάζει NanoCell, όπως δηλαδή την τεχνολογία πάνελ που χρησιμοποιεί. Η σειρά NanoCell περιλαμβάνει δεκατέσσερα μοντέλα με δυνατότητα ThinQ AI διαθέσιμα σε μεγέθη από 49 έως 86 ιντσών. Θα έχουμε τα μοντέλα 75SM99, 65/55SM95, 86/75/65/55SM90, 65/55/49SM86, 65/55/49SM85 και 65/55/49SM82. Επίσης υπάρχουν δύο 8K μοντέλα στις 75 και 86 ίντσες με τον κωδικό SM99.


Τα μεγάλα μοντέλα των νέων τηλεοράσεων της LG υποστηρίζουν HDMI 2.1, ταχύτητες 120 καρέ (4K high frame rate - 4K HFR), χαμηλό χρόνο απόκριση low latency (ALLM), μεταβλητό refresh rate (VRR) και κανάλι επιστροφής ήχου eARC.


Στις ηχομπάρες η κορυφαία είναι η SL10YG με Dolby Atmos και DTS:X. Ενώ θα υπάρχουν και τα μικρότερα μοντέλα όπως SL9YG που μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο.
Τα γνωστά ηχεία Bluetooth PK7, PK5 και PK3 θα συνεχίσουν και δεύτερη χρονιά στην αγορά, ενώ υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από party machines με DJ ή όχι δυνατότητα.

Η LG Ελλάδος θα κυκλοφορήσει στην αγορά τα περισσότερα προϊόντα της LG που είδαμε στη Μαδρίτη, αρχίζοντας με τις τηλεοράσεις τον Μάιο. Η LG Ελλάδος κυριαρχείς την αγορά και είναι #1 στις ηχομπάρες, Bluetooth ηχεία, party machines αλλά -και όπως είναι λογικό- στις OLED τηλεοράσεις. Ακολουθεί πολύ μακριά η Sony και ακόμη μακρύτερα η Panasonic.


Eμείς καταγράψαμε με την κάμερα μας την εκδήλωση και ευχόμαστε στην LG καλή συνέχεια και… να συνεχίσει να μας στέλνει προϊόντα για δοκιμές.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...