fbpx
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 12:52

IFA GPC19 Αποστολή στην Ανδαλουσία #coinnovation

Στην περιοχή απ’ όπου απέπλευσε ο Χριστόφορος Κολόμβος, κοντά στην πόλη Χουέλβα στη Νότιο Ισπανία που βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό,  μας κάλεσε αυτό το Πάσχα η Εκθεσιακή της IFA Βερολίνου για να μας αποκαλύψει τα σχέδια της για την IFA 2019.

H μεγάλη έκθεση τεχνολογίας της Eυρώπης, η IFA 2019, θα πραγματοποιηθεί φέτος μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή από 6 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην Ανδαλουσία η IFA προσκάλεσε περισσότερους από 300 δημοσιογράφους από όλα τα μέρη του κόσμου όχι μόνο για να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για την εξέλιξη της τεχνολογίας και τον τρόπο που λειτουργούν τα σύγχρονα μέσα όπως social media, websites, έντυπα media και άλλα.

Από μετρήσεις που έγιναν τελευταία από την Edelman (Βαρόμετρο Εμπιστοσύνης) ειπώθηκε όταν τα οnline media έχουν χάσει σημαντικά την αξιοπιστία τους, περίπου κατά 73%, κυρίως επειδή τα λειτουργούν άνθρωποι που δεν είναι ειδικοί και μεταφέρουν εσφαλμένες και ψευδείς ειδήσεις, δοκιμές και απόψεις. Ο τομέας που βρίσκεται ψηλά σε εμπιστοσύνη είναι τα έντυπα media όπως τα περιοδικά.

Η συνέντευξη Τύπου ΙFA Global Press Conference διοργανώθηκε για 13 φορά, για όσους θυμούνται η αρχή έγινε στην Αθήνα το 2006. Στην Έκθεση IFA τιμώμενη χώρα θα είναι φέτος η Ιαπωνία, ενώ ο κύριος χορηγός θα είναι η Sennheiser με τον τίτλο IFA Global Audio Partner.

Μάλιστα η Sennheiser δεν είναι μόνο partner της IFA για την Έκθεση του Βερολίνου, θα είναι επίσης και για τις άλλες παραγωγές της IFA Berlin όπως στη CE Week της Νέας Υόρκης και στη CE China.

Tην εναρκτήρια ομιλία στην IFA 2019 στο Βερολίνο, θα την κάνει ο CEO της Huawei, ο κ. Richard Yu, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου όπου θα μιλήσει για την στρατηγική της εταιρίας, αλλά και για  AI, 5G, IoT και θα παρουσιάσει νέες έξυπνες συσκευές.

Την δεύτερη εναρκτήρια ομιλία στην IFA 2019 στο Βερολίνο θα την κάνει ο πρόεδρος της Qualcomm κ. Cristiano Amin που ετοιμάζει νέους επεξεργαστές και τσιπάκια 5G καθώς και Bluetooth που τόσο χρησιμοποιούνται στον ήχο.

Kατά την παρουσία μας στην συνέντευξη Τύπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ανθρώπους πίσω από την νέα εταιρία Metz blue που θέλει να βγάλει στην παγκόσμια αγορά τις τηλεοράσεις της.

Να δούμε για μια ακόμη φορά την 75άρα 8K ULED τηλεόραση της Hisense που εξαπλώνεται πια σ’ όλη την Ευρώπη.

Να μάθουμε για το καινούριο line-up της TCL που φιλοδοξεί το 2020 να είναι η τρίτη εταιρία τηλεοράσεων -σε πωλήσεις- στην Ευρώπη.  

Επίσης μια από τις πιο σημαντικές στιγμές ήταν η ακρόαση της νέας ηχομπάρας Ambeo της Sennheiser που σχηματίζει surround sound με την βοήθεια 13 μεγαφώνων.

Τελικά η IFA GPC19 ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση μια πρόγευση των όσων θα θαυμάσουμε στους εκθεσιακούς χώρους της IFA στο Βερολίνο το Σεπτέμβριο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...