fbpx
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 15:54

Focal 40th Anniversary: Ραντεβού στην Αθήνα

Η Focal, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ηχείων στον κόσμο, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια της! 40 χρόνια γεμάτα πάθος για μουσική, 40 χρόνια καινοτομίας, 40 χρόνια εξαιρετικού ήχου!

Η Athens Pro Audio σαν αντιπρόσωπος της Focal στην Ελλάδα, συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια και σας καλεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Radison Blue Hotel απο τις 11:00 - 15:00 σε μια εκδήλωση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της Focal !

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες Silver Forest. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το εύρος των προιόντων της Focal σε 3 αίθουσες. Στην μία αίθουσα με συστήματα υψηλής πιστότητας για αναπαραγωγή στερεοφωνικής μουσικής.

Στην δεύτερη αίθουσα συστήματα για αναπαραγωγή surround μουσικής και στην τρίτη αίθουσα θα γίνει παρουσίαση των καταπληκτικών ακουστικών της Focal μαζί με εξαιρετικούς προενισχυτές ακουστικών !

Στην εκδήλωση θα έχουμε την χαρά να παρευρεθεί και ο Nicolas Depard product manager της Focal και υπεύθυνος για την εξέλιξη όλων των προιόντων τα τελευταία 8 χρόνια. Επίσης θα παρευρεθούν η Francoise Bardon Home Audio sales manager Europe και ο Vincent Moreuille Pro Audio sales manager Europe.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ -> https://www.athensproaudio.gr/el/focal-40th-anniversary

 και συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καθώς και "Focal 40th Anniversary" στα σχόλια.

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα ακουστικό Focal Listen Wireless

Θα σας περιμένουμε για ένα Σάββατο γεμάτο με το πάθος μας την μουσική

Η είσοδος είναι ελεύθερη

και με link Eventbrite 

 

https://www.eventbrite.co.uk/e/focal-40th-anniversary-the-athens-event-registration-62592048502?aff=athensproaudio&ref_b=1005493&ref_a=28623627&ref_tim=1559584469

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « AVM Audition ΑΜ 6.3 Ενεργά ηχεία Ηisense Laser TV H80SLA: Άφιξη »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...