fbpx
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 14:00

Canon XEED 2018: Προβολείς LCOS

H Canon ανακοίνωσε νέα προβολικά συστήματα με τεχνολογία αιχμής LCOS, που χαρακτηρίζονται από ανανεωμένη, συμπαγή σχεδίαση, μεγαλύτερη φωτεινότητα και ανάλυση WUXGA.

Τα μοντέλα Canon XEED WUX7500, XEED WUX6700 και XEED WUX5800, που διαθέτουν λυχνία, και τα Canon XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z και XEED WUX6600Z, που βασίζονται σε λέιζερ, διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα και υψηλή ανάλυση και προορίζονται για επαγγελματίες εγκατάστασης συστημάτων (System Integrators – SIs).

Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με έξι ηλεκτρομηχανικούς φακούς, μεταξύ των οποίων και ο RS-SL06UW, με εξαιρετικά υψηλή αναλυτικότητα και ανεπαίσθητη παραμόρφωση, και παρέχουν ευελιξία στην εγκατάσταση σε τοποθεσίες με περιορισμένο χώρο ή σε μεγάλες αίθουσες.


Απίστευτα υψηλή φωτεινότητα και εξαιρετικό χρώμα


Οι καινοτομικοί προβολείς της Canon, που βασίζονται σε λυχνία, θα είναι διαθέσιμοι σε φωτεινότητες 5.800, 6.700 και 7.500 μονάδων φωτεινότητας λούμεν (lumens), ενώ τα μοντέλα λέιζερ διαθέτουν φωτεινότητα 5.800, 6,600 και 7.000 lumens αντίστοιχα. Όλα τα μοντέλα παρέχουν υψηλής φωτεινότητας προβολή, χάρη σε ένα πρόσφατα σχεδιασμένο οπτικό σύστημα, το AISYS 4.2, με βελτιωμένη οπτική ρύθμιση και τεχνολογία LCOS αντανακλαστικού panel.

Αυτά τα panels υψηλής ποιότητας LCOS διαθέτουν υψηλή αναλογία διαφράγματος, με σχεδόν χωρίς κενά μεταξύ των pixels. Αυτό εξασφαλίζει απόδοση ευκρινούς, λεπτομερούς εικόνας χωρίς το «φαινόμενο δικτυωτού πλέγματος», που ενδέχεται να προκύψει όταν χρησιμοποιούνται συμβατικοί προβολείς LCD.

Ακόμη και οι μεγάλες, προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις, όπως εκείνες που βρίσκονται σε μουσεία και σε εκδηλώσεις, δεν δημιουργούν πρόβλημα στην προβολή υψηλής ποιότητας, χάρη στην ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων και προηγμένων οπτικών συστημάτων και διασυνδέσεων.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...