fbpx
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 22:24

BenQ CinePrime W5700: EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2019-2020

Ακρίβεια χρώματος, λεπτομέρειες εικόνας, αναπαραγωγή HDR και ευελιξία εγκατάστασης, ο εμβληματικός προβολέας W5700 της BenQ αποτελεί μια σίγουρη πρόταση για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του αποκλειστικό χώρο home cinema.

Ο φακός των 11 στοιχείων, όλα από γυαλί, είναι βελτιστοποιημένος για 4K προβολές με ευκρινείς και οξείες εικόνες. Ομοίως, ο custom χρωματικός τροχός και το σύστημα λάμπας, προσφέρουν το απίστευτο 100% του χρωματικού χώρου DCI-P3, καθιστώντας τον προβολέα ιδανικό για περιεχόμενο HDR.

Ο προβολέας είναι εύκολος στην τοποθέτηση, έχοντας τεράστιο ζουμ 1,6x για μεγάλη άνεση σκόπευσης και ευρεία οριζόντια και κατακόρυφη μετατόπιση του φακού, ώστε να επιτευχθεί ακριβέστατο κεντράρισμα της εικόνας του στην οθόνη.

Το εντυπωσιακό αυτό πακέτο ολοκληρώνεται με την προσοχή στο σχεδιασμό, όπως το αντιανακλαστικό ματ σασί και οι ομόκεντρες αυλακώσεις περιμετρικά του φακού, στοιχεία που καταπολεμούν το αδέσποτο φως, αφήνοντας μας να επικεντρωθούμε σε τίποτα άλλο, παρά μόνο στην οπτική απόλαυση επί της οθόνης.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...