fbpx
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 15:36

Canon XEED 4K600Z: Επαγγελματικός με λέιζερ και 4Κ

Η Canon ανακοινώνει σήμερα τον XEED 4K600Z, έναν φωτεινό προβολέα τεχνολογίας LCOS με πηγή φωτός φωσφόρο και laser, έχοντας εγγενή ανάλυση υψηλότερη από 4Κ. Χάρη στη φωτεινότητα των 6.000 lumens αποδίδει κορυφαία ποιότητα και ευκρίνεια εικόνας, και είναι ιδανικός για επαγγελματικά περιβάλλοντα όπως προσομειώσεις, σχεδίαση, εκπαίδευση, δημιουργικές εγκαταστάσεις και ψηφιακές επιγραφές.

Παράλληλα με την υψηλή φωτεινότητα και ευκρίνεια στην εικόνα, ο XEED 4K600Z έχει επίσης να επιδείξει το ασυναγώνιστο συμπαγές μέγεθος και λειτουργικότητα που διέκρινε τον προκάτοχό του, το μοντέλο XEED 4K600STZ, καθώς και αναλογία προβολής 1,34-2,35:1, με στόχο την επίτευξη ακόμη περισσότερων δυνατοτήτων εγκατάστασης προβολής.

Χάρη στην εγγενή ανάλυση 4K (4096x2400 pixels), ειδικά οπτικά μέρη από την Canon και βελτιώσεις AISYS, ο XEED 4K600Z παρουσιάζει εξαιρετική λεπτομέρεια και ρεαλιστικά χρώματα, καλύπτοντας το χρωματικό φάσμα sRGB. Επιπλέον χαρακτηριστικά του XEED 4K600Z, τα οποία βελτιώνουν την εικόνα του βίντεο και την εμπειρία παρακολούθησης, είναι η ελάχιστη κυρτότητα εικόνας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα προβολές απαλλαγμένες από παραμορφώσεις, θολώματα στη κίνηση, καθώς και οι υπερταχείς χρόνοι απόκρισης (1 καρέ καθυστέρησης).

Η εξαιρετικά ακριβής εστίαση είναι δυνατή σε μια μεγάλη σειρά από περιβάλλοντα, ακόμη κι όταν η εικόνα προβάλλεται σε θόλο ή κυρτή επιφάνεια. Με βάρος μόλις 26 κιλά, που συμπεριλαμβάνει και το φακό, ο XEED 4K600Z είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος προβολέας τεχνολογίας laser με εγγενή ανάλυση 4Κ στον κόσμο, στην κατηγορία του.

Μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία σε κάθε γωνία, με μηχανική μετατόπιση φακού +/- 60% κατακορύφως και +/-10% οριζοντίως, που καθιστά περιττή την ανάγκη για επανατοποθέτηση του προβολέα, απλοποιώντας τη διαδικασία εγκατάστασης.

Παράλληλα με την ευκολία χρήσης και την απλότητα στην εγκατάσταση, οι δυνατότητες προγραμματιζό-μενων ρυθμίσεων του XEED 4K600Z τον καθιστούν ως μια ευέλικτη επιλογή για επαγγελματικά περιβάλλο-ντα. Για παράδειγμα, χάρη στην τεχνολογία laser, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψηφιακές επιγραφές, καθώς ο XEED 4K600Z μπορεί να λειτουργεί διαρκώς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατάσταση πορτρέτου. Μάλιστα, είναι τόσο ευέλικτος ώστε να μπορεί να αποδίδει ακριβή ασπρόμαυρη εικόνα ακτίνων Χ για ιατρική εκπαίδευση, χάρη στην ειδική κατάσταση προσομοίωσης Digital Imaging and Communication in Medicine (DICOM) , η οποία συμβαδίζει με τις προδιαγραφές DICOM 14 που αφορούν την απεικόνιση εικόνας για ιατρική εκπαίδευση.

Η δυνατότητα Wi-Fi επιτρέπει τη διαχείριση και τον έλεγχο του προβολέα μέσω συσκευών iOS, κάτι το οποίο ήταν εφικτό μέχρι πρότινος μόνο μέσω ενσύρματου δικτύου.

Η νέα εφαρμογή Canon Projector Service Tool – διαθέσιμη για συσκευή iOS – εξοικονομεί χρόνο, επιτρέποντας τον έλεγχο, καθώς και αναφορές σφαλμάτων, αλλά και διαδικασία επίλυσής τους.

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...