fbpx
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 22:42

Totem Ενισχυτής, ηχομπάρες και ενεργά ηχεία

Η Totem από το Μόντρεαλ του Καναδά αυξάνει σημαντικά την γκάμα των συσκευών της. Ανακοίνωσε πέντε νέα προϊόντα από ενεργά ηχεία, ενισχυτή και ηχομπάρες. Πρόκειται για τις σειρές KIN και  Tribe Solution Bars. Τα νέα μοντέλα είναι τα KIN Play Mini, KIN Monitor και KIN AMP, ενώ οι ηχομπάρες Tribe Duo Solution Bar και Tribe Trio Solution Bar.

Το ΚΙΝ Play Mini είναι ένα ενεργό ηχείο δύο δρόμων σε κόμπακτ διαστάσεις. Είναι κατάλληλο για κάθε αποστολή στο σπίτι. Έχει ισχύ 70W στο κανάλι, φέρει phono stage και έχει αναλογικές (mini jack) και ψηφιακές εισόδους. Ακόμη παρέχει Bluetooth aptX HD, ρυθμιστικά τόνου και έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο από αλουμίνιο. Φοράει ένα γούφερ 4 ιντσών και ένα τουίτερ με μεταλλικό θόλο. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό φινίρισμα.

To επόμενο νέο προϊόν της Totem είναι το KIN Monitor, έχει κόμπακτ μόνιτορ ηχείο με τουίτερ 1 ίντσας και γούφερ 4 ινστών. Σε κάθε ηχείο υπάρχει μια οπή bass reflex που «κουρδίζει» το ηχείο για πιο εκτεταμένη απόκριση στα χαμηλά.

Ακολουθεί ο ενισχυτής KIN Amp που έχει κόμπακτ διαστάσεις και εξοπλισμό όπως Bluetooth aptX HD, phono stage, ρυθμιστικά τόνου, αναλογικές και ψηφιακές εισόδους. Έρχεται με τηλεχειριστήριο, είναι Τάξης Δ σχεδιασμένος να οδηγεί ακόμη και δύσκολα ηχεία.

Ακολουθούν οι νέες ηχομπάρες από την σειρά Tribe Solution Bars. Πρόκειται για την Tribe Duo και Tribe Trio.

Και οι δύο μοιάζουν με παραδοσιακές ηχομπάρες και είναι παθητικές. Μπορούν να οδηγηθούν από εξωτερικούς ενισχυτές. Το μοντέλο Tribe Duo είναι δύο καναλιών με κλειστή καμπίνα και το μοντέλο Tribe Trio είναι τριών δρόμων bass reflex.

Μπορούν να υποστηρίξουν τηλεοράσεις από 65 ίντσες και πάνω, είτε τοποθετημένες στον τοίχο ή στο τραπέζι κάτω από την τηλεόραση. Έρχονται σε μαύρο ή λευκό φινίρισμα με μαγνητικά καλύμματα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...