fbpx
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 18:13

Pioneer S9: NC ακουστικά με ηχοβοηθό

Τα νέα ακουστικά της Pionner είνα τα S9 (SE-MS9BN) και είναι noise-cancelling ασύρματα ακουστικά, με ενσωματωμένο μικρόφωνο και είναι ειδικά διαμορφωμένα για τον Google Assistant τον οποίο «καλούμε» με ένα μόνο κουμπί. Το μοντέλο ανήκει στην σειρά «Scene Style Series» της εταιρίας και τοποθετείται στην κορυφή της.

Είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβρη στην ελκυστική τιμή των 199€. Έχει Bluetooth AAC, aptX και aptX HD για μετάδοση υψηλής ποιότητας και NFC για γρήγορη σύνδεση.

Υποστηρίζει μέχρι 2 συσκευές ταυτόχρονα. Η ενεργή ακύρωση (Active Noise Canceling) αποτρέπει εξωτερικούς θορύβους προσφέροντας καθαρότερη ακρόαση και ποιότητα στις κλήσεις.

Η μπαταρία διαρκεί μέχρι 27 ώρες (με Bluetooth και κλειστό το NFC), ενώ υπάρχει δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης με το Copper-Clad Aluminum Wire (CCAW) καλώδιο της εταιρίας που περιλαμβάνεται στην θήκη και προσφέρει φοβερή ποιότητα ήχου.

Η στέκα έχει επένδυση από πολυουρεθάνη, σασί από αλουμίνιο σε δύο φινιρίσματα, ματ χρυσό ή μαύρο και οδηγούς των 40χλστ. Τέλος υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για Android/iOS από την οποία επιλέγεις διαφορετικές ρυθμίσεις για την ενεργή ακύρωση αλλά και διάφορα άλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Chord Ultima: Κορυφαία και επετειακά VDH Colibri XGW Signature Stradivarius »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...