fbpx
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 18:17

VDH Colibri XGW Signature Stradivarius

Η διάσημη εταιρία παρουσίασε μια νέα έκδοση της γνωστής ναυαρχίδας της, που παράγεται από τη δεκαετία του 90 και έχει συγκινήσει πλήθος μουσικόφιλων με τη φινέτσα της. Η νέα κεφαλή έχει μακρυσκελέστατο όνομα και πολύ υψηλή έξοδο για MC, στα 1,1mV. Τ

ο «Stradivarious» αποκαλύπτει το βερνίκι με το οποίο έχει περαστεί το ξύλινο σώμα της, που είναι κατασκευασμένο από το πολύ πυκνό ξύλο Brazilian Pau, και είναι αποκλειστικό της ολλανδικής εταιρίας με το όνομα Stradivarious Formula, έχει δε εμπνευστεί από τα περίφημα βερνίκια στα ομώνυμα βιολιά.

Η κεφαλή δέχεται τρία στρώματα και κάθε στρώμα θέλει εβδομάδες για να σταθεροποιηθεί, η δε αυξημένη σκληρότητα που προσφέρει μειώνει παραπέρα τα στάσιμα κύματα εντός της κεφαλής. Η νέα Colibri έχει νέα χρυσά πηνία 24Κ, σε έξι στρώματα αντί για δύο και δύο φορές πιο ισχυρούς μαγνήτες, με αποτέλεσμα να δίνει μια πολύ ισχυρή έξοδο που θα ωφελήσει το phono σε θέματα θορύβου αλλά θα χρειάστεί και ταίριασμα με το κέρδος του.

Η νέα VDH διαθέτει στέλεχος Boron και ακίδα VDH type 1s, 2x85μm.

Η κεφαλή κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας από τον ίδιο τον Van Den Hul, μπορεί να μικρορυθμιστεί με βάση τις απαιτήσεις του αγοραστή και παρέχεται δωρεάν έλεγχος-σέρβις μετά τις πρώτες 200 ώρες λειτουργίας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...