fbpx
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 12:53

Sennheiser Ambeo Smart headset: Binaural recording

Είναι ακουστικά in-ear αλλά η κεντρική τους αποστολή δεν είναι αυτή. Στο εξωτερικό τους μέρος φέρουν μικρόφωνα, ένα ανά ακουστικό, για να λαμβάνουν ήχο και να τον γράφουν στον κινητό ή στην ταμπλέτα μας.

Τα Ambeo Smart Headset της Sennheiser απευθύνονται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν σημαντικά τον ήχο που μπορεί να γράψει το κινητό τους, είτε πρόκειται για βίντεο YouTube είτε άλλου είδους ηχογραφήσεις. Δεν τα κρατά στο χέρι, αλλά με τα αυτιά και έτσι έχεις τα χέρια σου ελεύθερα να ασχοληθείς με το θέμα.


Αυτά εμπεριέχουν μετατροπέα της Apogee και είναι τερματισμένα σε βύσμα Lightning για iOS κινητά και ταμπλέτες, αφού οι Android συσκευές δεν έχουν σταθερά ή κοινά χαρακτηριστικά.

Τα Ambeo Smart Headset έχουν ένα ακόμη μικρόφωνο στο καλώδιο για κλήσεις, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως hands-free.


Κατά την αναπαραγωγή του ήχου που συλλαμβάνουν ο ακροατής αντιλαμβάνεται ένα 3D σκηνικό αφου οι ήχοι τοποθετούνται με τα δύο μικρόφωνα σχεδόν με ακρίβεια στο χώρο. Kάτι σαν binaural audio και ακόμη περισσότερο.


Κοστίζουν 249 ευρώ και κυκλοφορούν μέσα στο καλοκαίρι.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...