fbpx
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 13:16

Samsung The Frame television: Κυκλοφορεί στα 2.199 ευρώ

H Samsung δεν θα έχει μόνο τις QLED τηλεοράσεις φέτος, αλλά και την σειρά The Frame που κυκλοφορεί σ’ ένα μήνα. Πρόκειται για LED τηλεοράσεις, όχι QLED, που σκοπό έχουν να τοποθετούνται στον τοίχο μας, σαν κάδρα. Θα εμφανιστούν δύο μοντέλα, ένα στις 55 και ένα στις 65 ίντσες. Η τιμή για το μοντέλο των 55 ιντσών θα είναι 2.199 ευρώ.


Οι The Frame έχουν όλη τη smart πλατφόρμα της Samsung όπως και το ίδιο τηλεχειριστήριο που λάνσαρε φέτος η εταιρία. Το σημαντικό στοιχείο εδώ είναι ότι φέρουν πολλούς αισθητήρες ώστε να ρυθμίζουν αυτόματα την λειτουργία τους. Για παράδειγμα έχουν αισθητήρα φωτός για να «έρχεται» η εικόνα στις συνθήκες του δωματίου ώστε να μην λαμπιρίζει σε σχέση με τα κάδρα μας στον τοίχο.

Επίσης έχει αισθητήρα προσέγγισης ώστε να αναγνωρίζει εάν υπάρχουν θεατές στο χώρο ώστε να σβήνει τελείως η συσκευή. Όταν δεν παίζει πρόγραμμα τηλεόρασης η The Frame παρουσιάζει έργα τέχνης ώστε να χάνεται στο χώρο μας. Μάλιστα ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάζει έργα τέχνης όπως πίνακες ζωγραφικής και άλλα από την ειδική app που θα έρχεται με την τηλεόραση ξεκινώντας με 100 εικόνες για κατέβασμα.


Το UHD κάδρο τηλεόραση της Samsung θα μπορεί να δέχεται εύκολα διάφορα χρώματα κάδρου ώστε να ταιριάζει με τα άλλα στο σπίτι μας, ενώ το κενό που αφήνει από τον τοίχο όταν τοποθετηθεί εκεί είναι εξαιρετικά μικρό. Σχεδόν γίνεται ένα με τον τοίχο, τα καλώδια είναι διάφανα ώστε να μην ξεχωρίζουν ενώ και το κουτί με τις υποδοχές είναι εξωτερικό.


Δείτε τα βίντεο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...