fbpx
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 11:25

iFI Audio iGalvanic 3.0: Γαλβανική απομόνωση της USB

Το iGalvanic 3.0 της iFI Audio, γνωστής για τα ποιοτικά της DAC και ενισχυτές ακουστικών, αλλά και για τα γκατζετάκια που καθαρίζουν το σήμα μας, είτε αυτό είναι SPDIF, είτε USB, είτε τροφοδοσία DC, είναι η καλύτερη λύση που έχει να προτείνει η εταιρεία για το καθάρισμα της USB μας.

Επιτυγχάνει πλήρη γαλβανική απομόνωση ακόμα και από θύρες υψηλής ταχύτητας USB 3.0, ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται ότι λειτουργεί πιο αποτελεσματικά από τις ανταγωνιστικές υλοποιήσεις, απαλάσσοντας τη USB μας από θόρυβο, jitter και διακυμάνσεις της τροφοδοσίας που δίνει στο USB DAC. To iGalvanic 3.0 χρησιμοποεί τρεις τεχνολογίες, δηλαδή REclock2, REgenerate2 και REbalance2, δηλαδή επαναχρονίζει, επαναδημιουργεί και εξισορροπεί τη ροή ήχου που παίρνουμε από τη θύρα USB.

Επιπλέον καθαρίζει και εξομαλύνει την τροφοδοσία που παίρνουμε από τη USB για το DAC μας, απομονώνοντας έτσι πλήρως το USB DAC από το θορυβώδες και προβληματικό περιβάλλον του υπολογιστή μας. Τιμή και διαθεσιμότητα στην αγορά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσουμε να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony A9: Koρυφαία mirrorless άλφα Sennheiser Ambeo Smart headset: Binaural recording »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...