fbpx
Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 00:28

Sony UBP-X1100ES: Τώρα με Dolby Vision και DTS:X

Εκεί που άλλοι κατασκευαστές παύουν να κατασκευάζουν 4Κ UHD Blu-ray players, η Sony συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα. Η εταιρία ανακοίνωσε το νέο μοντέλο UBP-X1100ES που έρχεται να αντικαταστήσει το UBP-X1000ES.

Το νέο μοντέλο θέλει να ανταγωνιστεί τα player των Panasonic και Pioneer. Αυτό έχει στην εικόνα HDR (Dolby Vision, HDR10 και Hybrid Log Gamma) και στον ήχο Dolby Atmos και DTS:X).

Σε μέγεθος και εμφάνιση μοιάζει με το UBP-X1000ES και χρησιμοποιεί το ίδιο άκαμπτο σασί, ενώ υπάρχει ψύκτρα στα στάδια του ήχου και στο τράνσπορτ  για καλύτερες επιδόσεις.

Για τις τηλεοράσεις που δεν είναι συμβατές με HDR η συσκευή διαθέτει  τεχνολογία μετατροπής υψηλής ακρίβειας από HDR σε SDR. Έχει επίσης λειτουργία upscaling σε 4K για σήματα βίντεο χαμηλής ανάλυσης .

Η συσκευή, εκτός από τα UHD BD και BD, αναπαράγει  δίσκους  SACD και DVD, ενώ υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικών αρχείων DSD (μέχρι 11,2 MHz) / FLAC / ALAC / AAC / WAV / MP3 και αρχεία βίντεο XVID / WMV / AVCHD / MPEG2 / MPEG4. Επίσης παίζει τις ταινίες 4K του Netflix.

Εκτός από την ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi, υποστηρίζει επίσης έξοδο Bluetooth. Ο κωδικοποιητής του Bluetooth είναι συμβατός με LDAC για να μπορεί να συνδυαστεί με Bluetooth ακουστικά hi-res.

Το UBP-X1100ES είναι εξοπλισμένο με δύο εξόδους HDMI,  ομοαξονική ψηφιακή, οπτική ψηφιακή, αναλογική έξοδος ήχου και USB θύρα στον πρόσοψη.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...