fbpx
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 14:31

LG 65E9 OLED TV 2019: Έρχεται τον Μάιο

Η νέα σειρά OLED τηλεοράσεων της LG για το 2019 θα εμφανιστεί στα καταστήματα τον Μάιο, αυτή αποτελείται από τα μοντέλα B9, C9, E9 και W9. Όλα UHD με HDR και Dolby Atmos και Dolby Vision.

Οι φετινές OLED της LG χρησιμοποιούν το ίδιο πάνελ με πέρυσι, αλλά έχουν πιο εξελιγμένο επεξεργαστή, τον α9 Gen 2, νέα πλατφόρμα WebOS 4.5 αλλά και διασύνδεση όλων μηχανών φωνητικής αναγνώρισης Google Assistant και Amazon Alexa κάτω από την ομπρέλα τεχνητής νοημοσύνης ThinQ AI της LG.

Αργότερα με ενημέρωση firmware θα ενσωματωθούν ακόμη τα Apple AirPlay 2 και Apple HomeKit. Κάθε χρόνο στην σειρά ξεχωρίζουν τα μοντέλα «E».

H φετινή Ε9 είναι μια σχεδίαση display-on-a-glass και αυτό το βλέπεις από την πρώτη στιγμή. Το γυαλί της τηλεόρασης φθάνει μέχρι το έπιπλο. Σχεδόν το αγγίζει. Από μακριά η Ε9 δείχνει σαν να επιπλέει το χώρο, ενώ η ηχομπάρα της βρίσκεται στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

Αυτή με την βοήθεια της τεχνολογίας AI Sound της LG, ακούγεται εξαιρετική με καθαρούς διαλόγους και διευρυμένη στερεοφωνική εικόνα. To σύστημα από 2.0 κανάλια κάνει τον ήχο virtual surround. Η ισχύς είναι 60W και παίζει Dolby Atmos.

Φέτος ακόμη οι νέες LG δυνατότητα διασύνδεσή τους με smart home συσκευές μέσω της πλατφόρμας Home Dashboard που υπάρχει στο WebOS 4.5 που αναλαμβάνει τον έλεγχο.

Οι τιμές των νέων ΟLED θα είναι ίδιες με πέρυσι και θα κυκλοφορήσει σε 65 και 55 ίντσες.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...