fbpx
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 23:25

Motorola Moto g7: Νέα οικογένεια budget κινητών

Μετά την g6 ήρθε η νέα σειρά κινητών της Motorola που λέγεται g7. Στοχεύει σε μια μεγαλύτερη αγορά με πολύ προσιτές τιμές, δίνοντας μια οικονομικότερη εναλλακτική απέναντι στα συνεχώς ακριβότερα μεγαθήρια.

Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας είναι τα Moto g7, Moto g7 plus, Moto g7 power και Moto g7 play. Όλα έχουν LCD οθόνη που καλύπτει όλη την επιφάνεια με πολύ μικρά περιθώρια (bezels), είναι αδιάβροχα, με έξοδο ακουστικών, USB Type-C, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και το Android 9.0 (Pie). Από εκεί και πέρα το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Moto g7 play 

Το φθηνότερο μοντέλο της σειράς έχει και την μικρότερη οθόνη, στις 5,7 ίντσες (294 ppi), μια πίσω κάμερα στα 13MP και μια μπροστινή (selfie) στα 8MP (με φλας). Τραβάει βίντεο μέχρι 1.080p. Έχει τον οκταπύρηνο Snapdragon 632 της Qualcomm, με σκληρό στα 32GB και RAM στα 2GB. Η μπαταρία του είναι στα 3.000mAh.

Moto g7 power

Αμέσως μετά έρχεται το g7 power που όπως λέει και το όνομα του υπερέχει σε αποθέματα μπαταρίας έναντι των άλλων (5.000mAh). Φέρει τον ίδιο επεξεργαστή και σκληρό με το g7 play, με 1GB παραπάνω RAM (3GB). Έχει την ίδια ποιότητα σε βίντεο (1080p) με πίσω κάμερα στα 12MP και μπροστινή στα 8MP. Η οθόνη του είναι στις 6,2 ίντσες (271 ppi).

Moto g7

Ένα κλικ πιο κάτω από την ναυαρχίδα έρχεται το g7. Έχει 3.000mAh μπαταρίας, οθόνη 6,2 ιντσών (403 ppi), τον ίδιο επεξεργαστή με τα προηγούμενα αλλά με 64GB σκληρού και 4GB RAM. Έχει τις ίδιες κάμερες με το power (μια πίσω στα 12MP και μπροστινή στα 8MP) συν μια επιπλέον πίσω κάμερα 5MP για βάθος πεδίου. Επιπλέον τραβάει σε ανάλυη 4K.

Moto g7 plus

Η ναυαρχίδα της σειράς είναι σχεδόν πανομοιότυπη με το Moto g7. Οι διαφορές είναι λίγες αλλά πολύ σημαντικές. Είναι το μόνο κινητό της σειράς με τον ανώτερο επεξεργαστή Snapdragon 636, έχει παραπάνω megapixel στις κάμερες, με την οπίσθια στα 16MP (η δεύτερη των 5MP παραμένει ίδια) και την μπροστινή στα 12MP. Επίσης είναι το μόνο με stereo μεγάφωνα.

Μόνο για το Moto g7 plus έχει ανακοινωθεί τιμή σε ευρώ (περίπου 300), ενώ για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας σε Ευρώπη αναμένουμε νεότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « DSPeaker Anti-Mode X4: DAC με μικρόφωνο Bang & Olufsen Edge : Άφιξη »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...