fbpx
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 23:34

Bang & Olufsen Edge : Άφιξη

Παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά τo ιδιαίτερης σχεδίασης ηχείο Β&Ο Edge. Το ηχείο είναι σχεδιασμένο από τον Κύπριο Michael Anastassiades, έχει μορφή τέλειου κυλίνδρου (δίσκος) με πάχος 13 εκ. και διάμετρο 50,2 εκ.

Το Edge αντιλαμβάνεται την παρουσία μας χάρη σε αισθητήρες και ανάβει την «οθόνη» του, που δεν είναι συμβατική αλλά αποτελείται από «στοιχεία» σκαλισμένα με λέιζερ στο επάνω μέρος του μεταλλικου δίσκου.

Το Edge φέρει μεγάφωνα από τις δύο πλευρές του και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιες πλευρές θα είναι ενεργές. Σε χαμηλές στάθμες, το Edge λειτουργεί ως κλειστή καμπίνα και σε μεγαλύτερες μετατρέπεται σε bass reflex για καλύτερη ηχοκάλυψη. Μάλιστα υπάρχει ένα κινούμενο μέρος που καλύπτει την οπή bass reflex ή την ανοίγει ανάλόγα.

Διαθέτει δύο μιντρέιτζ 4 ιντσών, δύο τουίτερ 0,75 ιντσών και ένα γούφερ με επίπεδο διάφραγμα 10ιντσών, ενώ για τον έλεγχο και την οδήγηση υπάρχουν έξι ενισχυτές σε τάξη Δ.

Ενσωματώνει τις δημοφιλείς πλατφόρμες streaming AirPlay2, Chromecast2 και Bluetooth, παρέχει χειρισμό μέσω του app της B&O και είναι έτοιμο για έλεγχο φωνής, σε συνεργασία με κάποιο ηχείο που στηρίζει το Google Assistant.

Το ηχείο διατίθεται από την Nexion (https://www.nexion.gr/)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...