fbpx
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 23:17

DSPeaker Anti-Mode X4: DAC με μικρόφωνο

DAC επιπέδου το οποίο να διορθώνει και τα κακώς κείμενα του χώρου ακρόασης; Ναι, είναι η απάντηση που έρχεται από την Φιλανδική DSPeaker.

Το Anti-Mode X4 είναι ένα DAC που περιλαμβάνει ισοστάθμιση χώρου (room correction) με τον αλγόριθμο Anti-Mode 3.0.

Απλά συνδέουμε το μικρόφωνο, που περιλαμβάνεται και το μενού για την ισοστάθμιη εμφανίζεται αμέσως. Η διαδικασία είναι φτιαγμένη έτσι ώστε ν μην χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να το χειριστείς.

Το πρόγραμμα λαμβάνει υπόψιν και διορθώνει, την ηχητική συμπεριφορά του χώρου, των ηχείων καθώς και την «συνεργασία» μεταξύ ηχείων και υπογούφερ (π.χ σημείο κρος).

Μπορούμε να πειράξουμε το τελικό αποτέλεσμα με διάφορες ρυθμίσεις  (όπως παραμετρικούς) και να αποθηκεύσουμε διάφορα preset. Όλα τα αποτελέσματα και οι γραφικές παραστάσεις της ισοστάθμισης φαίνονται από την οθόνη του DAC.

Είναι εξοπλισμένο με τρια DAC τσιπάκια εσωτερικά, 6 πυρήνες επεξεργαστή για τις audio δουλειές και την επεξεργασία και έναν πυρήνα για τα γραφικά και το firmware. Από εισόδους έχει δύο RCA, μια XLR, τρεις οπτικές (96kHz)  και τρεις ομοαξονικές (192kHz) και μια USB 2.0, για υπολογιστές, που φτάνει μέχρι 192kHz σε PCM και DSD128 (DoP).

Έχει δύο διαφορετικές εξόδους, primary και auxiliary, με RCA και XLR συνδέσεις έκαστη καθώς και επιπλέον δύο ψηφιακές στην primary, μια οπτική και μια ομοαξονική. Και οι δύο έξοδοι παίζουν παράλληλα. Έχει επίσης μια έξοδο ακουστικών με προαιρετικό DSP που βελτιώνει την ακρόαση και την κάνει πιο ξεκούραστη.

Βγαίνει με μαύρη ή ασημένια πρόσοψη και κοστίζει 3.427€. Γίνονται και παραγγελιές online.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...