fbpx
Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 05:29

Creative Super X-Fi Air: Με ολογραφική προσομοίωση

Μετά τον φορητό ενισχυτή-προσομοιωτή Super X-Fi AMP με είσοδο USB Type C, που εφαρμόζει επεξεργασία στο σήμα με βάση το σχήμα των αυτιών και του προσώπου του ακροατή (ο οποίος πρέπει να φωτογραφήσει αυτά τα σημεία και να τα φορτώσει στην εφαρμογή για android της Creative) για να δώσει ένα εντυπωσιακό ηχητικό ολόγραμμα, ήρθε η σειρά των ακουστικών με ενσωματωμένο το εν λόγω σύστημα. 

Πρόκειται για τα μοντέλα SXFI AIR και SXFI AIR C, τα οποία διαθέτουν οδηγούς 50 χλστ. με μαγνήτες νεοδυμίου και χάρη στην επεξεργασία SXFi ακυρώνουν την ανάγκη για πολλαπλούς οδηγούς προκειμένου να δώσουν μια πειστική «περιβάλλουσα» αίσθηση με ταινίες, μουσική και παιχνίδια.

Το SXFI AIR είναι το ακριβότερο εκ των δύο και διαθέτει  Bluetooth 4.2 με επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας 10 ωρών, ενσωματωμένο SD player (wav, flac, mp3, wma), και χειριστήρια για την αναπαραγωγή, στα καπάκια.

Και τα δύο μοντέλα δέχονται εξωτερικό μικρόφωνο για επικοινωνία μεταξύ των gamers, διαθέτουν υφασμάτινα μαξιλαράκια με αφρό μνήμης, RGB φωτεινά δακτυλίδια για personalisation γύρω από τα καπάκια, είσοδο γραμμής 3,5 χλστ., ζυγίζουν λίγο πάνω από τα 300 γρ. και παρουσιάζουν αντίσταση 32Ω. Η τιμή τους διαμορφώνεται στα 140€ για το AIR και 115€ για το AIR C.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG OLED Z9, W9, E9 και C9 για το 2019 MSB S500: Tελικός ενισχυτής »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...