fbpx
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 09:29

LG OLED Z9, W9, E9 και C9 για το 2019

Άνοιξε τα χαρτιά της η LG και ανακοίνωσε τις νέες της ΟLED τηλεοράσεις που θα κυκλοφορήσει φέτος στην αγορά. Μερικές ημέρες πριν από την Έκθεση CES2019, όπου το περιοδικό μας θα είναι εκεί, για να τις δει από κοντά. Η LG θα ενσωματώνει το smart σύστημα ThinQ AI στις νέες της OLED τηλεοράσεις όπως και τον εξελιγμένο επεξεργαστή εικόνας –δεύτερης γενιάς- α (Alpha) 9 Gen 2 που εφαρμόζει τεχνητή νοημοσύνη και deep learning αλγορίθμους. Αυτοί θα αναλύουν την εικόνα, αλλά και τον ήχο, ώστε να την βελτιώνουν.

Οι νέες OLED της LG θα είναι οι Z9, W9, E9 και C9 θα έχουν Amazon Alexa και Google Assistant, ώστε να «μας ακούν». Φέτος, όπως βλέπετε, θα έχουμε και την νέα παρουσία «Ζ» στην σειρά, πρόκειται για την 88 ιντσών 8Κ τηλεόραση OLED η οποία θα ονομάζεται Z9 που θα ενσωματώνει εξελιγμένο 8K upscaling και σύστημα περιορισμού του θορύβου. Ηχητικά οι τηλεοράσεις θα έχουν σύστημα A.I. και Dolby Atmos.

Bέβαια η LG θα έχει και LCD τηλεοράσεις το 2019 με επικεφαλής την SM99 που θα είναι μια 75 ιντσών ανάλυσης 8Κ. Πρόκειται για τεχνολογίας NanoCell με λεπτό πλαίσιο γύρω από την οθόνη και  σύστημα ThinQ.

Όλες οι νέες τηλεοράσεις της LG, OLED και LCD θα έχουν θύρες HDMI 2.1, και θα υποστηρίζει high frame rate (HFR), enhanced audio return channel (eARC), για gamming θα έχουν variable refresh rate (VRR) και αυτόματη low latency mode (ALLM).

 

Σε λίγες ημέρες θα τις δούμε από κοντά στην CES2019 και θα ανεβάσουν βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...