fbpx
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 16:16

Samsung Galaxy A7: Τρικάμερη γοητεία

Το νέο Samsung Galaxy A7 ξεπερνάει την πεπατημένη των δύο καμερών και προσθέτει ακόμα μια πίσω αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό στους 4 φακούς (μαζί με την μπροστινή). Πρόκειται για το πρώτο κινητό της εταιρίας με τριπλή κάμερα.

H Samsung έτσι προσθέτει στην μεσαία κατηγορία της σειράς Α ένα κινητό πλήρως εξοπλισμένο, με πολλές δυνατότητες. Η βασική κάμερα στο κέντρο είναι στα 24MP, η κάτω έχει φακό με ευρεία γωνία κάλυψης 120 μοιρών στα 8MP,  και η τρίτη που βρίσκεται από πάνω λέγεται "depth"  (βάθος) για να μπορούμε να χρηισμοποιήσουμε το bokeh στις λήψεις μας (εφέ όπου λόγω εστιακού βάθους και ανοίγματος κλείστρου το φόντο φαίνεται θολό).

Η μπροστινή «selfie» κάμερα είναι και αυτή 24MP, με ρυθμιζόμενο φλας και «Selfie Focus», ενώ όλες χρησιμοποιούν το «Samsung's Intelligent Scene Optimizer» που προσαρμόζει αντίθεση, χρώμα και φωτεινότητα ανάλογα με το τι φωτογραφίζουμε.

Η οθόνη του A7 είναι 6 ιντσών (1,080 x 2,220) Super AMOLED με αναγνώριση δακυτλικού αποτυπώματος. Όσο αναφορά τα «εσωτερικά» του έχουμε έναν οκταπύρηνο στα 2,2GHz, λογισμικό Android 8, 4GB RAM και 128GB εσωτερικής μνήμης η οποία επεκτείνεται με εξωτερικό slot για MicroSD.

Το βάρος του θα είναι στα 168 γρ., σε μήκος θα μετράει  σχεδόν 160 χλστ. και η μπαταρία του θα είναι 3.300mAh.

Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως η μνήμη ή ο επεξεργαστής, ενδέχεται να είναι διαφορετικά ανά περιοχή-αγορά. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, μπλε, μαύρο, χρυσό και ροζ, ενώ αναμένουμε περισσότερες αποκαλύψεις στο άμεσο μέλλον. Απ’ότι φαίνεται σε λίγο καιρό η διπλή κάμερα θα αποτελεί παρελθόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer UDP-LX800: UHD 4K Blu-ray player Sorane SA & TA: Made in Japan βραχίονες »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...