fbpx
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 16:38

Sorane SA & TA: Made in Japan βραχίονες

Οι διακεκριμένοι ιαπωνικοί βραχίονες Sorane (προηγούμενο όνομα Abis, άλλαξε πέρυσι) επιλέχθηκαν από την ελληνική αντιπροσωπεία Solid Foundation για να συμπληρώσουν την εκλεκτή γκάμα της σε βινυλιακά  προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι ομοιότητες ανάμεσα στον 12ιντσο SA-1.2 της Sorane και τον πασίγνωστο, επίσης ιαπωνικό, Dynavector DV-507MkII είναι εμφανείς, όμως οι Sorane είναι σημαντικά πιο προσιτοί σε κόστος.

Η γκάμα ξεκινάει στα 1.950€ με 9ιντσα μοντέλα και υπάρχουν οι σειρές SA και TA, με την πρώτη να περιλαμβάνει τα ακριβότερα μοντέλα «δύο τμήμάτων» και την ΤΑ με τους απλούστερους, σχήματος S βραχίονες.

 

Κεντρικό σημείο στην κατασκευή των Sorane αποτελεί η χρήση εδράνων με έμβολο εξαιρετικά χαμηλών τριβών και για τα δύο επίπεδα κίνησης, ενώ το χαρακτηριστικό ορθογώνιο σχήμα μεγάλου πλάτους για τον βασικό σωλήνα των SA, που κατασκευάζεται από αλουμίνιο και έχει αφαιρούμενο κέλυφος, αναφέρεται πως ωφελεί την αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία μόλις παρέλαβε τρία μοντέλα από τους ιαπωνικούς αυτούς βραχίονες, που «περιμένουν» να τους γνωρίσετε.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...